Reviews over Gewichtsconsulenten

  Unieke effectieve combinatie van werken aan je gewicht en leefstijl!

  Review over Zlim

  Zlim Amersfoort:
  Al meerdere keren een traject gevolgd bij Zlim te Amersfoort na onder andere zwangerschappen. In korte tijd gewicht verloren, maar ook gewerkt aan leefstijl (voeding). Enorm tevreden over dit fijne team waar ze je enorm stimuleren. Door steeds te wegen en centimeters te meten weet je ook of je de goede kant op gaat. Tijdens het traject zijn er twee eetbesprekingen mogelijk naar aanleiding van een ingevuld eetdagboek. De ozoncabine zorgt voor een ontspannen afsluiting van het sporten. Een aanrader!

  Sterke punten
  Persoonlijke begeleiding

  Zwakke punten
  Kosten zijn vrij hoog

  Vermoeidheid, afvallen

  Review over Slimline Limburg

  “Elena is een vriendelijke vrouw bij wie ik me meteen op mijn gemak voelde. Zij heeft me uitstekend begeleid bij het aanpakken van mijn vermoeidheid, lusteloosheid én overgewicht: de centimeters en kilo’s gingen er stap voor stap vanaf door verantwoord te eten en meer te bewegen. Nu voel ik me echt een stuk fitter.”

  Sterke punten
  Vriendelijk, professioneel, behulpzaam

  Uitstekend

  Review over Three66pt

  Zeer professioneelbegeleiding, op maat gemaakte training en voedingsplan. Hun begeleiding is 24/7 en kan altijd met elke vraag bij ze terecht. Inmiddels 28kg. afgevallen, voel me fitter en beter dan ooit.

  Sterke punten
  Toegewijd, veel kennis over voedingen sport.

  Zwakke punten
  Geen

  2bHealthy in Zuid-Holland bestaat niet meer

  Review over 2bHealthy

  Ik ben in 2016 gestart met de onderneming 2B Healthy, en krijg nu een verwijzing naar deze pagina/review. Het betreft een niet meer bestaande onderneming in Zuid-Holland.

  Ik heb geenszins een relatie met de oude eigenaren van 2bHealthy, en ben ook niet specifiek een gewichtsconsulente. Ik ben vitaliteitscoach, gericht op voeding, beweging en stressreductie.

  Ik heb de eigenaren van deze site gevraagd de review te verwijderen en de locatie van het bedrijf aan te passen aangezien ik in Almere gevestigd ben.

  Met vriendelijke groet,
  2B Healthy
  Denise Tiebot

  Sterke punten
  Persoonlijk advies bij veelvoorkomende klachten als vermoeidheid, overgewicht, burn-out, slapeloosheid, opgeblazen gevoel, huidproblemen etc., maar ook hoofdpijn, pijnlijke gewrichten, diabetes, niet kunnen bewegen/sporten, uitblijvende menstruatie (pcos) en het verhogen van de algehele vitatilteit

  Allereerst wordt er gekeken naar de oorzaak van de klachten, en gaan wij deze te lijf, door een plan op maat gericht op de juiste voeding, niet meer, maar op de juiste manier bewegen en stressreductie/ontspanning

  Meer energie!

  Review over Slimline Limburg

  Ik kwam bij Elena met een chronische vermoeidheid syndroom. Ik wist dat ik iets met de voeding moest doen maar alleen lukte het niet. Ik begon langzaam te leren en aanpassen welke producten mag ik eten en met welke te combineren om meer energie te krijgen. Na een paar maanden voelde ik al energie te stromen :) Daarnaast ben ik ook een paar kilo's kwijt. Een leuke cado! Ik ben nog steeds onder begeleiding omdat ik een professionele ondersteuning nodig en ik leer nog steeds nieuwe dingen in de wereld van voeding en de leefstijl.

  Sterke punten
  Professionele begeleiding, super!

  MensEnVoeding.nu erg prettige ervaring en begeleiding

  Review over MensEnVoeding.nu

  Michel heeft me erg goed geholpen. Ik heb zijn ideeën en adviezen op geen enkel moment als dwingend of opgelegd ervaren. Michel luistert goed naar wat ik zeg en weet van daaruit goed de vinger op de juiste plek te leggen. Zonder Michel waren de doelen die ik gesteld had waarschijnlijk een stuk lastiger te behalen terwijl hij me toch het gevoel gegeven heeft dat ik het zelf heb gedaan.
  Ik vind hem een held!

  Professionele begeleiding

  Review over Slimline Limburg

  Ik ben Raymond, 45 jaar. Sinds enige tijd begeleidt Elena mij bij het ontwikkelen van een gezond eet- en beweegpatroon. Ik ben in mijn leven zelden slank geweest, maar sinds ik stopte met roken nam mijn gewicht gestaag toe. Toen ik eenmaal meer dan 100 kilo woog besloot ik om professionele hulp te zoeken. Bij de keuze voor haar als coach was het voor mij belangrijk dat ze zelf ooit is afgevallen en dus weet hoe moeilijk dat kan zijn.

  Zoals zo veel mensen met overgewicht heb ik in mijn leven al heel wat verschillende diëten gevolgd. Helaas heb ik hier vooral mee bereikt dat ik ben gaan jo-jo-en en dat ik steeds iets zwaarder werd dan voor ik met het dieet begon. Iedereen die vaker veel moeite heeft gedaan om een paar kilo kwijt te spelen weet hoe frustrerend het is om te merken dat je weer opnieuw aankomt.

  Met de hulp van Elena is het me geluk om zonder dieet heel geleidelijk meerdere kilo’s af te vallen. Ze geeft veel informatie en ze heeft gelukkig meer geduld dan ikzelf en dat is belangrijk voor me omdat ik zonder haar begeleiding uit wanhoop al lang weer op een nieuwe crashdieet zou zijn over gestapt. Ze heeft me zelfs zo ver gekregen dat ik weer ben gaan sporten en dat ik dit nu al bijna vijf maanden volhoud. Door het sporten voel ik me fitter. Ik weeg inmiddels weer minder dan 100 kilo en heb onlangs een aantal nieuwe broeken gekocht die een maat kleiner zijn.

  een nieuw begin

  Review over MensEnVoeding.nu

  Michel is een rustige man die vertrouwen geeft en veel kennis van voeding heeft.
  Met behulp van NLP heeft hij mij op een andere manier naar mijn overtuigingen laten kijken, waardoor ik de manier waarop ik met eten omga, kan veranderen.

  Eerlijk en gedegen advies

  Review over Olijf Voedingsadvies

  Annette is een eerlijke en warme vrouw die haar uiterste best doet om te coachen naar een gezonder eet- en beweegpatroon. Ook voor kinderen heeft Annet een speciaal programma: Kikforkids. Met leuke oefeningen, spelletjes en werkbladen worden kinderen gecoacht naar een gezonde leefstijl.

  Sterke punten
  Individuele aandacht en warm contact. Annette weet alles positief te benaderen en geeft daardoor energie.

  Live Light

  Review over Live Light

  Ik heb bij Trudy Wagenaars van Live Light een 10-weekse cursus gevolgd om vitaler en gezonder slank te worden. Ik kreeg een zeer bruikbare map waaraan elke week een nieuw hoofdstuk werd toegevoegd. Deze stap voor stap aanpak werkte erg goed, omdat je niet in één keer je hele levensstijl om kunt gooien. Je krijgt bijvoorbeeld inzicht in je eetpatroon en leert je valkuilen te herkennen. Er wordt aandacht besteed aan veel verschillende aspecten van afvallen, zoals omgaan met verleidingen, bewegen, gezond eten etc.

  Ik heb nu een hele goede basis waarop ik steeds kan terugvallen. Ik heb al jaren 'dieetervaring' en ken het jojo-effect maar al te goed. Ik ben nu niet meer 'op dieet', maar ik heb geleidelijke aanpassingen gemaakt in mijn levensstijl. Dankzij Trudy heb ik mezelf in het afgelopen jaar weten te stabiliseren en ben ik me heel bewust geworden van mijn eigen valkuilen. Trudy is meer dan een diëtiste die veel weet over voedingsmiddelen; ze weet goed in te spelen op de psychologische kant van eten (voor mij heel erg belangrijk!) en ze weet veel over het menselijk lichaam.

  Sterke punten
  * Een stapsgewijze aanpak waarbij uiteindelijk verschillende aspecten van je levensstijl worden aangepakt.
  * Trudy houdt erg van koken (is zelf kok geweest) en kan je echt inspireren om nieuwe gezonde recepten te proberen
  * Trudy geeft ook Pilateslessen in een kleine groep waarbij ze aandacht besteedt aan inspanning en ontspanning.
  * Kortom, door haar veelzijdigheid kan Trudy je op verschillende manieren helpen om gezonder, fitter en slanker te worden.

  Zwakke punten
  Geen.

  Fijn!

  Review over Live Light

  Trudy Wagenaar heeft een finne, laagdrempelige praktijk waar je uit verschillende mogelijkheden kunt kiezen om je te laten ondersteunen. Van alleen even wegen tot adviesgesprekken of een cursus.
  Naast gewichtsconsulent is Trudy ook vitaliteitscoach en ze weet dan ook veel over lichamelijke zaken.
  Ik volg bij haar momenteel een cursus (stap voor stap lichter), wat me erg goed bevalt. Ik leer veel en krijg iedere week een nieuwe portie informatie waar ik direct iets mee kan, daarnaast geeft ze ook wekelijks Pilates-les, waar ik aan meedoe, om wat meer spierkracht op te bouwen. Daarnaast meer bewegen met de stappenteller, maakt dat ik een goed programma heb waarbij ik gewicht verlies en gezonder word.
  Ik ben heel tevreden over wat Trudy me biedt.
  Bijkomend voordeel is dat mij. Verzekering (Univé) veel vergoedt.

  Sterke punten
  Veel kennis in huis,
  Niet oordelend maar steunend,
  Herkent snel waar je probleem zit,
  Goede haalbare adviezen, kleine stapjes.
  Budgetvriendelijke adviezen op maat.

  Zwakke punten
  ?

  Kennis van zaken,moeilijk te beoordelen.

  Review over 2bHealthy

  gezellig dames maar deskundig?
  ik heb zo mijn twijfels, een aantal vragen, simpel ,hoeveel calorieën heeft een glas wijn, kwam geen antwoord.

  Was je een keer niet geweest, hoorde je van de groep, dat je alsnog het menu van de vorige week kon krijgen.
  Als service verlener is het b eter al gelijk uit te delen, is n.l veel attenter dan er om moeten vragen.

  Sterke punten
  Leuk om in een groep te praten, was gezellig maar niets van op gestoken.

  Zwakke punten
  Weinig kennis.

  voedingsadvies

  Review over Tineke Poll Gewichtsconsulent

  Vorig jaar heb ik van gewichtsconsulente Tineke Poll een voedingsadvies gekregen.
  Het lukte me altijd aardig om goed op gewicht te blijven maar, misschien door leeftijd, ineens werd ik een paar kilo zwaarder en dit extra gewicht leek er niet meer vanaf te gaan.
  Tineke heeft voor mij uitgezocht wat en hoeveel ik eigenlijk zou moeten eten om een paar kilo af te vallen, op een gezonde en makkelijk vol te houden manier, rekening houdend met mijn eigen voedingspatroon, leeftijd, gewicht etc.
  En het werkte heel goed: binnen afzienbare tijd was ik weer op mijn oude" gewicht. Daarna kreeg ik nog advies hoe op dit gewicht te blijven.

  Sterke punten
  De basis is gezond en lekker eten, rekening houdend met persoonlijke wensen.