2bHealthy

Een goed gewicht is belangrijk voor een lang en gezond leven. Het doel van 2bHealthy is om zoveel mogelijk mensen te helpen gezond en fit te worden en te blijven. Of het nu gaat om afvallen, aankomen, sportvoeding of gewoon advies op het gebied van gezonde voeding, u bent bij ons aan het juiste adres.

2bHealthy Reviews

  2bHealthy in Zuid-Holland bestaat niet meer

  Ik ben in 2016 gestart met de onderneming 2B Healthy, en krijg nu een verwijzing naar deze pagina/review. Het betreft een niet meer bestaande onderneming in Zuid-Holland.

  Ik heb geenszins een relatie met de oude eigenaren van 2bHealthy, en ben ook niet specifiek een gewichtsconsulente. Ik ben vitaliteitscoach, gericht op voeding, beweging en stressreductie.

  Ik heb de eigenaren van deze site gevraagd de review te verwijderen en de locatie van het bedrijf aan te passen aangezien ik in Almere gevestigd ben.

  Met vriendelijke groet,
  2B Healthy
  Denise Tiebot

  Sterke punten
  Persoonlijk advies bij veelvoorkomende klachten als vermoeidheid, overgewicht, burn-out, slapeloosheid, opgeblazen gevoel, huidproblemen etc., maar ook hoofdpijn, pijnlijke gewrichten, diabetes, niet kunnen bewegen/sporten, uitblijvende menstruatie (pcos) en het verhogen van de algehele vitatilteit

  Allereerst wordt er gekeken naar de oorzaak van de klachten, en gaan wij deze te lijf, door een plan op maat gericht op de juiste voeding, niet meer, maar op de juiste manier bewegen en stressreductie/ontspanning

  Kennis van zaken,moeilijk te beoordelen.

  gezellig dames maar deskundig?
  ik heb zo mijn twijfels, een aantal vragen, simpel ,hoeveel calorieƫn heeft een glas wijn, kwam geen antwoord.

  Was je een keer niet geweest, hoorde je van de groep, dat je alsnog het menu van de vorige week kon krijgen.
  Als service verlener is het b eter al gelijk uit te delen, is n.l veel attenter dan er om moeten vragen.

  Sterke punten
  Leuk om in een groep te praten, was gezellig maar niets van op gestoken.

  Zwakke punten
  Weinig kennis.

Bezoek 2bHealthy

Schrijf een review