Noord-Brabant

MensEnVoeding.nu

2 Reviews

Mens en Voeding maakt maatwerk van uw traject en persoonlijke doelen. Door een realistisch kijk op voeding en gewichtsbeheersing worden uw doelen werkelijkheid. Aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN) komt u in aanmerLees verder »
Three66pt
2gether voedingsadviesbureau

Waarom 2gether voedingsadviesbureau? Blijvend afvallen d.m.v. een specifiek op u gericht persoonlijk plan. De juist balans vinden. Verandering van uw eetpatroon. Geen hongerdieet, géén maaltijdvervangers etc. Mee-eten met uw gezin, geen honger, Lees verder »
Blaakend Gezond

Blaakend Gezond is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland, de BGN. De drukte van de dag vergt veel van een mens. Maak af en toe eens een pas op de plaats en kijk of je het allemaal nog onder controle hebt. Toch een beetLees verder »
Fit en Gezond

Fit en Gezond; HET GEZONDHEIDSCENTRUM VAN DE GEMEENTE HALDERBERGE | Fit en Gezond Lees verder »
Food & You

Voeding levert voor veel mensen vragen en soms zelfs problemen op. Food & You richt zich op al uw vragen rondom gezonde voeding. Er wordt rekening gehouden met uw persoonlijke omstandigheden en specifieke wensen: U krijgt een uitgebalanceerd progrLees verder »
Gewichtscoach Ingrid

Gewichtscoach Ingrid: mijn naam is Ingrid van Lieshout, gewichtscoach uit Venhorst en actief in de regio Noordoost Brabant. Ik ben mijn praktijk Gewichtscoach Ingrid begonnen en ik kom bij u thuis om u, in uw eigen vertrouwde omgeving, te coachen Lees verder »
Gezond Weer Op Gewicht

Femke van Lieshout van Gezond Weer Op Gewicht: Shakes, pillen, eiwitten, het geeft meestal snel resultaat,maar helaas blijkt op lange termijn vaak dat mensen terugvallen in oude patronen en zo weer aankomen. Mijn werkwijze is onder het motto, je vLees verder »
Ineke Jussen Gewichtsconsulent

Ineke Jussen Gewichtsconsulent: met de opleidingen Gewichtsconsulent, Coaching en gesprekstechnieken op zak help ik je graag verder. Ik kan je hier veel over vertellen, maar wil vooral jouw verhaal horen. Alles aan jou is belangrijk. Je leeftijd, Lees verder »
Lijn16

Lijn16 helpt u af te vallen door (onbewust) verkeerde eetgewoonten te doorbreken. Niet met een ongezond crashdieet maar met praktisch toepasbare voedingsadviezen op maat die inpasbaar zijn in uw levensstijl.Lees verder »
Lisette Bulle Gewichtsconsulente
Mascha Gewichtsconsulente

Welkom bij Mascha van Berkel Gewichtsconsulente - Oss, Ravenstein, Schaijk, Wijchen, Grave, Zeeland, Herpen, Megen Lees verder »
maschagewichtsconsulente.nl

Mascha van Berkel van maschagewichtsconsulente.nl: wanneer je besluit om samen met mij de stap te zetten en de uitdaging aan te gaan ga ik je tijdens een wekelijks consult adviseren in de gewichtsverliesfase. Samen stellen we duidelijke en haalbare rLees verder »
TheNewU

Welkom bij TheNewU - Eindhoven

Wilt u ook afvallen door gewoon gezond te eten, of bewuster omgaan met voeding? Of heeft u een kind dat onder deskundige begeleiding een verbetering van het eetpatroon en leefstijl gaat ontwikkelen? Samen werken wij st

Lees verder »
Voedingsadvies Heleen van Asten

Voedingsadvies Heleen van Asten: ik ben gediplomeerd gewichtsconsulent, aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. In mijn praktijk in Aarle-Rixtel (Laarbeek) geef ik gezonde voedingsadviezen aan volwassenen ( mannen / vrouLees verder »
Yayot

Gewichtsconsulent Eindhoven | Yayot

Op zoek naar een gewichtsconsulent in Eindhoven en omstreken? Bij Yayot bieden wij een totaal andere manier van aanpak die voor blijvende resultaten zorgt.

Lees verder »