Gelderland

Tineke Poll Gewichtsconsulent

1 Review

Tineke Poll Gewichtsconsulent: Voor wie problemen heeft met overgewicht of ondergewicht, geef ik een persoonlijk voedingsadvies op basis van gezonde voeding met blijvend resultaat. Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met het eigen eetpatrooLees verder »
Acanta

Acanta is de zelfstandige praktijk van gewichtscounsellor Stella van Dinten in Nijmegen. Zij ontwikkelde de Mind your body! afslankmethode en helpt vrouwen met overgewicht verstandig af te vallen.Lees verder »
Anja De Waal Gewichtsconsulente

Anja De Waal Gewichtsconsulente: zoals de naam al zegt, worden mensen met het Gewoon Eten Dieet gestimuleerd om gewoon te eten, in tegenstelling tot het niet eten of minder eten dat in veel diëten gebruikelijk is. Eiwitshakes kopenLees verder »
Betere Bekomst

Welkom bij Betere Bekomst van Mieke van Dasselaar Voedings- en Gewichtsadvies. Over gezonde voeding en een gezond gewicht ben ik je graag van dienst met informatie, analyse of begeleiding. In Rijnwaarden of Zevenaar. Als gewichtsconsulente ben ik Lees verder »
Beweeg Eet Balans

Afvallen, gezond, fit voelen, Gewichtsconsulent Beweeg Eet Balans Apeldoorn - Home Afvallen in Apeldoorn, gezonde gewicht verliezen! Een gezonde leefstijl aanleren, Voor ieder doel een persoonlijke aanpak, maak vrijblijvend een afspraak bij de gLees verder »
Blijvend In Balans

Blijvend In Balans: Overgewicht wordt steeds meer gezien als een bedreiging voor de volksgezondheid. Ik heb daarom besloten mij toe te leggen op het adviseren en begeleiden van mensen met overgewicht. Ik heb een studie op dit terrein gevolgd en ben aLees verder »
Gewicht in Beweging

Gewicht in Beweging biedt u verschillende mogelijkheden om een gezonder leefpatroon te ontwikkelen. Mijn naam is Marianne Kramer en ik ben eigenaar van Gewicht in Beweging, een praktijk voor voedings- en leefstijladvies. Als gediplomeerd gewichtscLees verder »
Gezond Eten Met Thea

Welkom bij mijn gewichtsconsulentie-praktijk Gezond Eten Met Thea. Gezond eten, afvallen, diëten zijn allemaal termen die we in de huidige tijd allemaal veel langs horen komen. Door de afname van lichamelijke beweging en de toename van lekkere, maarLees verder »
Gezond Onderweg

Wil je op een gezonde, verantwoorde en eenvoudige manier gewicht verliezen? Gewichtstherapie bij Gezond Onderweg is dan iets voor jou! Bij gewichtstherapie verlies je op een gezonde en verantwoorde manier gewicht. Dit doen we door middel van een Lees verder »
jegewichtdebaas.nl

Annelies van Wijk van jegewichtdebaas.nl: We moeten dagelijks vele beslissingen nemen over eten. Kiezen we voor lekker eten nu óf voor slank en gezond later? Er is veel informatie beschikbaar over wat en hoeveel we moeten eten. Maar de praktijk is vLees verder »
Jouw Gewicht In Evenwicht

Jouw Gewicht In Evenwicht: ik ben Monique Willems. Mijn passie is andere mensen te helpen om zich ook goed te voelen, af te vallen en hun gewicht in evenwicht te houden.Lees verder »
Juist! Voedingsadvies

Wat kan Juist! voedingsadvies voor u betekenen? Iedereen die wil afvallen, aankomen of die een gezondere leefstijl wil, kan bij mij terecht. Voor iedereen is er bij Juist! een passend advies te halen. Of het nu gaat om aankomen, afvallen of gezondLees verder »
Mooi Gewicht

Mooi Gewicht is voor iedereen, die zijn of haar gewicht aan wil pakken en daar begeleiding bij zoekt. Samen gaan we op weg naar een gewicht, dat bij jou past en waar jij je lekker bij voelt.

Lees verder »
My Healthy Five

My Healthy Five – Gewichtscoach

Lukt het afvallen jou niet alleen? Wil je ook gezonder eten en meer bewegen? Ik ben Maartje en ik wil jou helpen met het bereiken van jouw ideale gewicht

Lees verder »
Puur Gewichtscoach

Puur Gewichtscoach is opgericht in 2012 door Janine van Laar – Heygen uit Barneveld. Een liefhebber van puur & lekker eten! Ik heb een praktische kijk op gezondheid en afvallen. In mijn werkwijze sta JIJ centraal. Want elk individu is anders, heeLees verder »