Friesland

Eet Je Gezond

Mijn naam is Margot Mollee-Bolt en ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente. Tevens ben ik aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Je bent welkom in mijn praktijk aan de Spaanse Mat te Dronten. Ook ben je aan het juiste aLees verder »
Gewichtscoaching Friesland

Gewichtscoaching Friesland is een professionele praktijk op het gebied van gewichtscoaching en eetgedrag. Met een ervaren en gediplomeerd gewichtsconsulente en coach gaan wij op zoek naar jouw persoonlijke oorzaak van het overgewicht en richten wij o

Lees verder »
Gewichtsconsulente Hennie Steensma

Gewichtsconsulente-Hennie Steensma Gewichtsconsulente - voor hulp en ondersteuning bij gewichtsproblemen. Op basis van gezonde voeding en voldoende beweging.Lees verder »
Jitskes Praktijk

Aangenaam kennis te maken! Mijn naam is Jitske Leegstra-de Vries, 55 jaar. Ik ben erkend Gewichtsconsulent, lid van de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten. Ik begeleid mensen die iets willen doen aan hun gewichtsprobleem. Bij de begeleiding speelt

Lees verder »
Marian de Bruin Gewichtsconsulente

Ik ben Marian de Bruin. In 2003 heb ik het diploma Gewichtsconsulent gehaald. Ik ben zeer gemotiveerd om u te begeleiden in uw gewijzigde eetgedrag en eetgewoonten. Mijn streven is om deze wijziging zodanig vorm te geven dat u én gewicht verliest (oLees verder »
Wichtich