Slimline Limburg

3 Reviews

Welkom bij Slimline Limburg. Heb je vaak hoofdpijn, voel je je moe en heb je weinig energie, heb je een paar kilo's teveel die je maar niet kwijt kunt raken? Klinkt dit bekend? Heb je er ooit bij stil gestaan dat je voeding en lifestyle de oorzaak kanLees verder »
Afvallennu.nl

Mijn naam is Mieke Jegerings. Ik ben een gediplomeerd voedings- en gewichtsconsulent en begeleid volwassenen en kinderen met over- en ondergewicht op een gezonde manier naar een gezond gewicht.Lees verder »
Eten Natuurlijk

Welkom bij Eten Natuurlijk. Eten, natuurlijk. Iedereen moet dit doen. Het is een eerste levensbehoefte. Zonder eten geen leven. Het is echter niet voor iedereen duidelijk hoe je zo gezond mogelijk eet. Met andere woorden, hoe je zo goed mogelijk voorLees verder »
Fit en Food

Mijn naam is Monique van Heugten, ik ben gediplomeerd gewichtsconsulent aangesloten bij de beroepsvereniging voor gewichtsconsulenten. In mijn praktijk Fit en Food begeleid ik gezonde mensen met over- en ondergewicht, daarnaast ben ik werkzaam alsLees verder »
Gewichtsconsulente Anja van de Vin

Gewichtsconsulente Anja van de Vin | Beringe (Peel en Maas) Afvallen moeilijk? Niet met de juiste hulp. Anja van de Vin is gewichtsconsulente in Beringe. Met haar coaching lukt het je!Lees verder »
Gewichtsconsulente Limburg

Gewichtsconsulente Limburg begeleidt bij het afslanken! Mylène Ruyters, schrijfster van het boek "wat zou Mylène zeggen" helpt om controle over je gewicht te krijgen. Voedingsadvies, afslankbegeleiding, beweegadvies, online-advies en gewichtsbeheeLees verder »
Gewichtsconsulente Wilskracht
Gewichtsconsulentiepraktijk J. Bulles-Cremer

Gewichtsconsulentiepraktijk J. Bulles-Cremer: ik heb ruim 30 jaar ervaring als diëtist en al sinds 1978 een zelfstandige praktijk. Vanaf mei 2012 ben ik tevens gediplomeerd en geregistreerd gewichtsconsulent.Lees verder »
Hennie Grossegger Gewichtsconsulente

Home Gewichtsconsulente, voeding,afvallen,dieet,limburg,gezond, superfoods,gewicht,afslankenLees verder »
Monique Waltmans Praktijk Voor Gewichtsbeheersing

Monique Waltmans Praktijk Voor Gewichtsbeheersing: als gewichtsconsulente ben ik aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Ik maak geen gebruik van maaltijdvervangers, dieetpillen, crashdieeten of recepten met dure Lees verder »
Mooier Gewicht

Mooier Gewicht is een BGN erkende praktijk die is ontstaan uit jaren lange ervaring van diëten, afvallen en weer aankomen. Als geen ander weet ik hoe het is om overgewicht te hebben en hoe demotiverend het is als er weer een lijnpoging mislukt. Lees verder »
Ria Smeets Gewichtsconsulente
TP Santé

Gewichtsconsulente Thea Peeters – Bodelier: TP Santé. Als gediplomeerde gewichtsconsulent en – stresscounselor werk ik met de GCN afslankmethode "ik mag alles eten". De manier van coachen maakt dat je het gevoel krijgt dat we maatjes zijn. Je gaaLees verder »