Nieuwe websites

Gewichtsconsulenten

NewFigure

Landelijke Gewichtsconsulenten

NewFigure Online Afslanken is een modern afslankprogramma, waardoor u via uw pc elk gewenst streefgewicht kunnen ... Lees verder »

Weight Watchers

Landelijke Gewichtsconsulenten

Weight Watchers Online: het meest efficiënte en flexibele voedingsprogramma ooit. Het nieuwe WeightWatchers Online is gebaseerd op recente wetenschappelijke kennis op het gebied van voeding en richt zich op de wijze waarop ons lichaam voeding ... Lees verder »

Voedingsadviescentrum Zwolle

Voedingsadviescentrum Zwolle: afvallen met gezond ... Lees verder »

goedopgewicht.nl

Landelijke Gewichtsconsulenten

Goed voor jezelf - Goed eten - Goed op gewicht Susana Casas Valle van goedopgewicht.nl: Susana begeleidt als gewichtsconsulent mensen die graag gezonder willen gaan eten of iets aan hun gewicht willen doen. Daarnaast geeft ze voorlichting over ... Lees verder »

Eetwijs

Landelijke Gewichtsconsulenten

Je wilt een gezond gewicht bereiken én houden. Om dit te bereiken moet je verantwoord en bewust eten. En dit vraagt vaak om veranderingen in je eet- en leefgewoonten in combinatie met voldoende beweging. Het gaat niet alleen om wat en hoeveel je ... Lees verder »

Foodmanager

Landelijke Gewichtsconsulenten

Julia Smeehuijzen Gewichtsconsulent: Een gezonde geest in een gezond lichaam, lijkt allemaal heel eenvoudig. De dagmenu’s die vele diëten voorstellen passen echter niet in jouw dagelijks leefpatroon. Dit zorgt ervoor dat je afhaakt. Herken jij ... Lees verder »

Slimfoodie

Landelijke Gewichtsconsulenten

Voeding is iets waarmee iedereen elke dag te maken heeft, het spreekt iedereen aan op wat voor manier dan ook. Slim Foodie biedt begeleiding op het gebied van uw voedingspatroon, gewicht, beweging/sport en ... Lees verder »

Healthie

Landelijke Gewichtsconsulenten

Ongezond eten zorgt ervoor dat je lichaam overbelast en uit balans raakt. Je gewicht neemt toe en het risico op bv. diabetes type II en hart-en vaatziekte neemt toe. Verder functioneren je hersenen en organen minder en heb je meer moeite met ... Lees verder »

Caro-lyne.nl

Landelijke Gewichtsconsulenten

Caro-lyne: Praktijk voor Gezonde Voeding & ... Lees verder »

Weight Counseling Methode

Zuid-Holland

Wil jij ook in tien weken vijf kilo afvallen op een gezonde manier met blijvend resultaat? Kies dan voor Weight Counseling Methode. De Weight Counseling Methode leert je op een andere manier met voeding en beweging om te gaan en zorgt ervoor ... Lees verder »

Gewichtsconsulent Leiden Marjoleine Klapwijk

Zuid-Holland

BGN gewichtsconsulent, medisch maatschappelijk werker en leefstijlcoach Marjoleine Klapwijk heeft een programma ontwikkeld waarmee je in 6 maanden je leefstijl op het gebied van eten en bewegen kunt veranderen. Als gevolg daarvan zul je in de eerste ... Lees verder »

Ans Bosman gewichtsconsulente

Zuid-Holland

Ik ben Ans Bosman, Gewichtsconsulente in Leiderdorp en omgeving. Mijn missie is om mensen een gezonde leefstijl aan te leren. De uitwerking van gezonde voeding bij overgewicht kent vele pluspunten. In 2011 heb ik het diploma Gewichtsconsulente ... Lees verder »

V-4vitality

Zuid-Holland

Een goed gewicht is belangrijk voor een gezond leven en een vitaal gevoel. We weten allemaal wat gezonde voeding is, maar weet je het ook in te passen in je drukke bestaan? Het doel van V-4vitality is om mensen te helpen met de bewustwording van het ... Lees verder »

Ingrid de Klerck gewichtsconsulente

Zuid-Holland

Ingrid de Klerck gewichtsconsulente: Wat mijn aanpak uniek maakt, is mijn persoonlijke stijl van coachen (positief en oplossingsgericht) en de werkmap die ik zelf geschreven heb, die ik aanpas aan uw omstandigheden, en die u alle kennis en ... Lees verder »

Astrid Schneiders Gewichtsconsulente

Zuid-Holland

Astrid Schneiders Gewichts- en Welzijnsconsulente: wil je fit zijn en lekker in je vel zitten? Blij zijn met jezelf en met je lichaam? Genieten van je eten, zonder schuldgevoel? Dan heb je nu de eerste stap in de goede richting ... Lees verder »

Yvonne Muilwijk Gewichtsconsulente

Zuid-Holland

Yvonne Muilwijk Gewichtsconsulente: natuurlijk breng ik u op de hoogte van de principes van gezonde voeding. De richtlijnen van het Voedingscentrum dienen als basis hiervoor. Ik zie het als mijn taak u te leren genieten van gezonde voeding en te ... Lees verder »

Lijnen op Maat

Zuid-Holland

Caroline Schurmans van Lijnen op Maat: als voedings- en personal coach ben ik aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland, die zich inzet voor de kwaliteit van voeding- en leefstijladvisering in ons land. Ik ben opgeleid om ... Lees verder »

Zuid-Holland

Gewicht in Evenwicht: Praktijk voor gewichtsbeheersing. Mijn naam is Eline Le Mair, gediplomeerd gewichtsconsulent. Mijn missie: cliënten persoonlijk begeleiden/coachen, uitgaande van gezonde voeding volgens de richtlijnen van het Voedingscentrum. ... Lees verder »

Zuid-Holland

Mijn naam is Petra Hersbach, geboren in 1964 en gediplomeerd gewichtsconsulent. Bij mij zul je niet zozeer advies krijgen om te di�ten (veel afvallen in weinig tijd) maar zal ik je helpen je levensstijl aan te passen. Hiermee voorkom je namelijk ... Lees verder »

Foodtality

Zuid-Holland

Foodtality adviseert over gezonde voeding en coacht je naar een vitaal gewicht met blijvend resultaat. Consulten zijn zowel overdag als \'s avonds mogelijk. Heb je nog vragen of wil je eerst kennis maken? Ik neem graag de tijd voor een (gratis en ... Lees verder »

Pauline Kloeg Gewichtsconsulent

Zuid-Holland

Pauline Kloeg: Voedings- en Gewichtsconsulent Sportvoedingsadvies Counselor Nordic ... Lees verder »

Gezond op Gewicht

Zuid-Holland

Voel jij je futloos en heb je behoefte aan energie? Heb jij niet het meest ideale streefgewicht? Kies dan nu voor een gezonde manier van leven. Op gewicht komen en op gewicht blijven hoort daar natuurlijk bij. Gezond op Gewicht gaat niet over ... Lees verder »

Pien Odijk

Zuid-Holland

Rebalanced: wil je nu definitief van je overtollige kilo�s af, zonder honger? Zoek je hulp bij het vinden van een gezond voedingspatroon, precies op jou afgestemd? Die heb je nu gevonden! Ik ben Pien Odijk, gediplomeerd gewichtsconsulent te ... Lees verder »

Praktijk Voeding en Gewichtsbeheersing A. Haarsma

Zuid-Holland

Welkom bij Praktijk Voeding en Gewichtsbeheersing A. Haarsma. Als gediplomeerd voedings- en gewichtsconsulent begeleid ik gezonde volwassenen met over- of ondergewicht. Hierbij gebruik ik geen afslankproducten. Ik werk met gezonde voeding en ... Lees verder »

Aarts Sport Lisse Gewichtsconsulenten

Zuid-Holland

U wilt succesvol afvallen… maar weet niet hoe? Nu nieuw in de regio: Aarts Sport Lisse ... Lees verder »


VergelijkGewichtsconsulenten

Op VergelijkWeddingplanners.nl lees je reviews over alle gewichtsconsulenten in Nederland.Deel jouw ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Gewichtsconsulenten