Gewichtsconsulenten

Nieuwe Gewichtsconsulenten

Gewichtsconsulenten

Slimline Limburg

Limburg   •   3 Reviews

Welkom bij Slimline Limburg. Heb je vaak hoofdpijn, voel je je moe en heb je weinig energie, heb je een paar kilo's teveel die je maar niet kwijt kunt raken? Klinkt dit bekend? Heb je er ooit bij stil gestaan dat je voeding en lifestyle de oorzaak kanLees verder »
2bHealthy

Flevoland   •   2 Reviews

Een goed gewicht is belangrijk voor een lang en gezond leven. Het doel van 2bHealthy is om zoveel mogelijk mensen te helpen gezond en fit te worden en te blijven. Of het nu gaat om afvallen, aankomen, sportvoeding of gewoon advies op het gebied van gLees verder »
Live Light

Drenthe   •   2 Reviews

We leven in een wereld waarin overal voedsel is. Het is lastig om alle verleidingen te weerstaan. Bij Live light kun je terecht voor het aanleren van een gezonde manier van eten die je vervolgens een leven lang met plezier volhoudt.Lees verder »
MensEnVoeding.nu

Noord-Brabant   •   2 Reviews

Mens en Voeding maakt maatwerk van uw traject en persoonlijke doelen. Door een realistisch kijk op voeding en gewichtsbeheersing worden uw doelen werkelijkheid. Aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN) komt u in aanmerLees verder »
Olijf Voedingsadvies

Utrecht   •   1 Review

Het uitgangspunt van de begeleiding is: Hoe zou het zijn om nooit meer te diëten en gewoon gezond te gaan eten? Hoe zou het zijn om je lijf te geven wat het echt nodig heeft? Wanneer je dit wilt onderzoeken en hierin stappen wilt zetten, dan ben je Lees verder »
Three66pt
Tineke Poll Gewichtsconsulent

Gelderland   •   1 Review

Tineke Poll Gewichtsconsulent: Voor wie problemen heeft met overgewicht of ondergewicht, geef ik een persoonlijk voedingsadvies op basis van gezonde voeding met blijvend resultaat. Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met het eigen eetpatrooLees verder »
Zlim

Landelijke Gewichtsconsulenten   •   1 Review

Effectief afslanken met Zlim, jouw balans tussen gezond en genieten.

Je wilt gezonder leven, maar niet langer diëten. Dan kan Zlim jou helpen. Effectief en gezond afslanken met een wetenschappelijk bewezen methode.

Lees verder »
2gether voedingsadviesbureau

Noord-Brabant

Waarom 2gether voedingsadviesbureau? Blijvend afvallen d.m.v. een specifiek op u gericht persoonlijk plan. De juist balans vinden. Verandering van uw eetpatroon. Geen hongerdieet, géén maaltijdvervangers etc. Mee-eten met uw gezin, geen honger, Lees verder »
A-Kilo

Utrecht

A-Kilo is namelijk al 7 jaar het adres in Houten, Nieuwegein en omstreken waar u onder professionele begeleiding afvalt. De kracht van A-Kilo zit in de zeer persoonlijke aanpak en de positieve manier van coachen door gewichtscoach Viola Vernooy. MijnLees verder »
Aarts Sport Lisse Gewichtsconsulenten

Zuid-Holland

U wilt succesvol afvallen… maar weet niet hoe? Nu nieuw in de regio: Aarts Sport Lisse Gewichtsconsulenten.Lees verder »
Acanta

Gelderland

Acanta is de zelfstandige praktijk van gewichtscounsellor Stella van Dinten in Nijmegen. Zij ontwikkelde de Mind your body! afslankmethode en helpt vrouwen met overgewicht verstandig af te vallen.Lees verder »
Afvallen en Opstaan

Zuid-Holland

Blijvend afvallen is zoveel meer dan een dieet volgen. Het is ook een stukje bewustwording: Wie ben ik? Waarom doe ik zoals ik doe? Bij Afvallen & Opstaan leer je ook je wilskracht vergroten en hoe je stapje voor stapje jouw levensstijl gezonder maak

Lees verder »
Afvallennu.nl

Limburg

Mijn naam is Mieke Jegerings. Ik ben een gediplomeerd voedings- en gewichtsconsulent en begeleid volwassenen en kinderen met over- en ondergewicht op een gezonde manier naar een gezond gewicht.Lees verder »
Alice Voeding En Gewicht

Utrecht

Alice Voeding En Gewicht: Mijn naam is Alice Verhoeff. Vanaf september 2009 run ik een praktijk voor voedingsadvies en gewichtsbeheersing in Veenendaal, waarin ik met veel plezier mensen met gewichtsproblemen begeleid naar een gezond Lees verder »
Anja De Waal Gewichtsconsulente

Gelderland

Anja De Waal Gewichtsconsulente: zoals de naam al zegt, worden mensen met het Gewoon Eten Dieet gestimuleerd om gewoon te eten, in tegenstelling tot het niet eten of minder eten dat in veel diëten gebruikelijk is. Eiwitshakes kopenLees verder »
Anneke Ypma Gewichtsconsulente

Landelijke Gewichtsconsulenten

Anneke Ypma, Gewichtsconsulente

Anneke Ypma, Gewichtsconsulente. Gepersonaliseerde voedingsadviezen en beweegadviezen. Afvallen zonder dieet. Door je leefstijl aan te passen komt jouw gezonde gewicht vanzelf en blijvend.

Lees verder »
Ans Bosman gewichtsconsulente

Zuid-Holland

Ik ben Ans Bosman, Gewichtsconsulente in Leiderdorp en omgeving. Mijn missie is om mensen een gezonde leefstijl aan te leren. De uitwerking van gezonde voeding bij overgewicht kent vele pluspunten. In 2011 heb ik het diploma Gewichtsconsulente behLees verder »
Astrid Schneiders Gewichtsconsulente

Zuid-Holland

Astrid Schneiders Gewichts- en Welzijnsconsulente: wil je fit zijn en lekker in je vel zitten? Blij zijn met jezelf en met je lichaam? Genieten van je eten, zonder schuldgevoel? Dan heb je nu de eerste stap in de goede richting gezet!

Lees verder »
Balans Bewust

Utrecht

Balans Bewust begeleidt mensen met gezond afvallen. Uit eten geweest en denken aan een balansdag de dag erna, een zak chips helemaal opgegeten hebben en je schuldig voelen, je knoopje van je broek niet meer dicht kunnen krijgen, herkenbaar? Je gewichLees verder »
Betere Bekomst

Gelderland

Welkom bij Betere Bekomst van Mieke van Dasselaar Voedings- en Gewichtsadvies. Over gezonde voeding en een gezond gewicht ben ik je graag van dienst met informatie, analyse of begeleiding. In Rijnwaarden of Zevenaar. Als gewichtsconsulente ben ik Lees verder »
Beweeg Eet Balans

Gelderland

Afvallen, gezond, fit voelen, Gewichtsconsulent Beweeg Eet Balans Apeldoorn - Home Afvallen in Apeldoorn, gezonde gewicht verliezen! Een gezonde leefstijl aanleren, Voor ieder doel een persoonlijke aanpak, maak vrijblijvend een afspraak bij de gLees verder »
Blaakend Gezond

Noord-Brabant

Blaakend Gezond is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland, de BGN. De drukte van de dag vergt veel van een mens. Maak af en toe eens een pas op de plaats en kijk of je het allemaal nog onder controle hebt. Toch een beetLees verder »
Blijvend In Balans

Gelderland

Blijvend In Balans: Overgewicht wordt steeds meer gezien als een bedreiging voor de volksgezondheid. Ik heb daarom besloten mij toe te leggen op het adviseren en begeleiden van mensen met overgewicht. Ik heb een studie op dit terrein gevolgd en ben aLees verder »
Bodylifeplan

Overijssel

Voedings- en bewegingsadvies BodylifeplanLees verder »