Nieuwe Gewichtsconsulenten

Gewichtsconsulenten

NewFigure

Landelijke Gewichtsconsulenten

NewFigure Online Afslanken is een modern afslankprogramma, waardoor u via uw pc elk gewenst streefgewicht kunnen behalen.Lees verder »

Weight Watchers

Landelijke Gewichtsconsulenten

Weight Watchers Online: het meest efficiënte en flexibele voedingsprogramma ooit. Het nieuwe WeightWatchers Online is gebaseerd op recente wetenschappelijke kennis op het gebied van voeding en richt zich op de wijze waarop ons lichaam voeding verLees verder »

Praktijk de Gewichtsconsulente

Noord-Holland

Wil jij op een gezonde manier doelgericht kilo’s kwijt raken en dit resultaat behouden, kom dan naar Praktijk de Gewichtsconsulente. Wij hebben jarenlange ervaring in het succesvol begeleiden van mensen met overgewicht. In onze aanpak draait het omLees verder »

I-Weight

Noord-Holland

Welkom bij I-Weight, praktijk voor voedingsadviezen Wil je een gezond gewicht en wil je meer energie? Wil je afslanken? Of juist wat aankomen? Wil je weten of je gezond eet? En wil je wel kunnen blijven genieten van eten?Lees verder »

Eet Je Gezond

Friesland

Mijn naam is Margot Mollee-Bolt en ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente. Tevens ben ik aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Je bent welkom in mijn praktijk aan de Spaanse Mat te Dronten. Ook ben je aan het juiste aLees verder »

Eten Natuurlijk

Limburg

Welkom bij Eten Natuurlijk. Eten, natuurlijk. Iedereen moet dit doen. Het is een eerste levensbehoefte. Zonder eten geen leven. Het is echter niet voor iedereen duidelijk hoe je zo gezond mogelijk eet. Met andere woorden, hoe je zo goed mogelijk voorLees verder »

Weight Counseling Methode

Zuid-Holland

Wil jij ook in tien weken vijf kilo afvallen op een gezonde manier met blijvend resultaat? Kies dan voor Weight Counseling Methode. De Weight Counseling Methode leert je op een andere manier met voeding en beweging om te gaan en zorgt ervoor daLees verder »

Gewichtsconsulent Leiden Marjoleine Klapwijk

Zuid-Holland

BGN gewichtsconsulent, medisch maatschappelijk werker en leefstijlcoach Marjoleine Klapwijk heeft een programma ontwikkeld waarmee je in 6 maanden je leefstijl op het gebied van eten en bewegen kunt veranderen. Als gevolg daarvan zul je in de eerste Lees verder »

Monique Waltmans Praktijk Voor Gewichtsbeheersing

Limburg

Monique Waltmans Praktijk Voor Gewichtsbeheersing: als gewichtsconsulente ben ik aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Ik maak geen gebruik van maaltijdvervangers, dieetpillen, crashdieeten of recepten met dure Lees verder »

2bHealthy

Flevoland   •   2 Reviews

Een goed gewicht is belangrijk voor een lang en gezond leven. Het doel van 2bHealthy is om zoveel mogelijk mensen te helpen gezond en fit te worden en te blijven. Of het nu gaat om afvallen, aankomen, sportvoeding of gewoon advies op het gebied van gLees verder »

Slimline Limburg

Limburg   •   3 Reviews

Welkom bij Slimline Limburg. Heb je vaak hoofdpijn, voel je je moe en heb je weinig energie, heb je een paar kilo’s teveel die je maar niet kwijt kunt raken? Klinkt dit bekend? Heb je er ooit bij stil gestaan dat je voeding en lifestyle de oorzaak Lees verder »

Gewichtsconsulentiepraktijk J. Bulles-Cremer

Limburg

Gewichtsconsulentiepraktijk J. Bulles-Cremer: ik heb ruim 30 jaar ervaring als diëtist en al sinds 1978 een zelfstandige praktijk. Vanaf mei 2012 ben ik tevens gediplomeerd en geregistreerd gewichtsconsulent.Lees verder »

Gewichtsconsulente Limburg

Limburg

Gewichtsconsulente Limburg begeleidt bij het afslanken! Mylène Ruyters, schrijfster van het boek “wat zou Mylène zeggen” helpt om controle over je gewicht te krijgen. Voedingsadvies, afslankbegeleiding, beweegadvies, online-advies en gewichtLees verder »

Ans Bosman gewichtsconsulente

Zuid-Holland

Ik ben Ans Bosman, Gewichtsconsulente in Leiderdorp en omgeving. Mijn missie is om mensen een gezonde leefstijl aan te leren. De uitwerking van gezonde voeding bij overgewicht kent vele pluspunten. In 2011 heb ik het diploma Gewichtsconsulente behLees verder »

2gether voedingsadviesbureau

Noord-Brabant

Waarom 2gether voedingsadviesbureau? Blijvend afvallen d.m.v. een specifiek op u gericht persoonlijk plan. De juist balans vinden. Verandering van uw eetpatroon. Geen hongerdieet, géén maaltijdvervangers etc. Mee-eten met uw gezin, geen honger, Lees verder »

Lisette Bulle Gewichtsconsulente
Ingrid de Klerck gewichtsconsulente

Zuid-Holland

Ingrid de Klerck gewichtsconsulente: Wat mijn aanpak uniek maakt, is mijn persoonlijke stijl van coachen (positief en oplossingsgericht) en de werkmap die ik zelf geschreven heb, die ik aanpas aan uw omstandigheden, en die u alle kennis en vaardighedLees verder »

Astrid Schneiders Gewichtsconsulente

Zuid-Holland

Astrid Schneiders Gewichts- en Welzijnsconsulente: wil je fit zijn en lekker in je vel zitten? Blij zijn met jezelf en met je lichaam? Genieten van je eten, zonder schuldgevoel? Dan heb je nu de eerste stap in de goede richting gezet!

Lees verder »

Yvonne Muilwijk Gewichtsconsulente

Zuid-Holland

Yvonne Muilwijk Gewichtsconsulente: natuurlijk breng ik u op de hoogte van de principes van gezonde voeding. De richtlijnen van het Voedingscentrum dienen als basis hiervoor. Ik zie het als mijn taak u te leren genieten van gezonde voeding en te gLees verder »

Lijnen op Maat

Zuid-Holland

Caroline Schurmans van Lijnen op Maat: als voedings- en personal coach ben ik aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland, die zich inzet voor de kwaliteit van voeding- en leefstijladvisering in ons land. Ik ben opgeleid om gezLees verder »

Aarts Sport Lisse Gewichtsconsulenten

Zuid-Holland

U wilt succesvol afvallen… maar weet niet hoe? Nu nieuw in de regio: Aarts Sport Lisse Gewichtsconsulenten.Lees verder »

Gewicht in Evenwicht

Zuid-Holland

Gewicht in Evenwicht: Praktijk voor gewichtsbeheersing. Mijn naam is Eline Le Mair, gediplomeerd gewichtsconsulent. Mijn missie: cliënten persoonlijk begeleiden/coachen, uitgaande van gezonde voeding volgens de richtlijnen van het Voedingscentrum. DeLees verder »

Voedingspraktijk Balanz

Drenthe

Voedingspraktijk Balanz begeleidt jouw naar een gezond gewicht door een gezondere levensstijl. Geen nieuw wonderdieet, maar duurzaam resultaat. Geen algemene adviezen, maar een persoonlijke benadering. Niet het zoveelste dieet, maar levenslang gezondLees verder »

Zuid-Holland

Mijn naam is Petra Hersbach, geboren in 1964 en gediplomeerd gewichtsconsulent. Bij mij zul je niet zozeer advies krijgen om te di�ten (veel afvallen in weinig tijd) maar zal ik je helpen je levensstijl aan te passen. Hiermee voorkom je namelijk he

Lees verder »

Olijf Voedingsadvies

Utrecht   •   1 Review

Het uitgangspunt van de begeleiding is: Hoe zou het zijn om nooit meer te diëten en gewoon gezond te gaan eten? Hoe zou het zijn om je lijf te geven wat het echt nodig heeft? Wanneer je dit wilt onderzoeken en hierin stappen wilt zetten, dan ben je Lees verder »


VergelijkGewichtsconsulenten

Op VergelijkWeddingplanners.nl lees je reviews over alle gewichtsconsulenten in Nederland.Deel jouw ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Gewichtsconsulenten