Live Light

We leven in een wereld waarin overal voedsel is. Het is lastig om alle verleidingen te weerstaan. Bij Live light kun je terecht voor het aanleren van een gezonde manier van eten die je vervolgens een leven lang met plezier volhoudt.

Live Light Reviews

  Live Light

  Ik heb bij Trudy Wagenaars van Live Light een 10-weekse cursus gevolgd om vitaler en gezonder slank te worden. Ik kreeg een zeer bruikbare map waaraan elke week een nieuw hoofdstuk werd toegevoegd. Deze stap voor stap aanpak werkte erg goed, omdat je niet in één keer je hele levensstijl om kunt gooien. Je krijgt bijvoorbeeld inzicht in je eetpatroon en leert je valkuilen te herkennen. Er wordt aandacht besteed aan veel verschillende aspecten van afvallen, zoals omgaan met verleidingen, bewegen, gezond eten etc.

  Ik heb nu een hele goede basis waarop ik steeds kan terugvallen. Ik heb al jaren 'dieetervaring' en ken het jojo-effect maar al te goed. Ik ben nu niet meer 'op dieet', maar ik heb geleidelijke aanpassingen gemaakt in mijn levensstijl. Dankzij Trudy heb ik mezelf in het afgelopen jaar weten te stabiliseren en ben ik me heel bewust geworden van mijn eigen valkuilen. Trudy is meer dan een diëtiste die veel weet over voedingsmiddelen; ze weet goed in te spelen op de psychologische kant van eten (voor mij heel erg belangrijk!) en ze weet veel over het menselijk lichaam.

  Sterke punten
  * Een stapsgewijze aanpak waarbij uiteindelijk verschillende aspecten van je levensstijl worden aangepakt.
  * Trudy houdt erg van koken (is zelf kok geweest) en kan je echt inspireren om nieuwe gezonde recepten te proberen
  * Trudy geeft ook Pilateslessen in een kleine groep waarbij ze aandacht besteedt aan inspanning en ontspanning.
  * Kortom, door haar veelzijdigheid kan Trudy je op verschillende manieren helpen om gezonder, fitter en slanker te worden.

  Zwakke punten
  Geen.

  Fijn!

  Trudy Wagenaar heeft een finne, laagdrempelige praktijk waar je uit verschillende mogelijkheden kunt kiezen om je te laten ondersteunen. Van alleen even wegen tot adviesgesprekken of een cursus.
  Naast gewichtsconsulent is Trudy ook vitaliteitscoach en ze weet dan ook veel over lichamelijke zaken.
  Ik volg bij haar momenteel een cursus (stap voor stap lichter), wat me erg goed bevalt. Ik leer veel en krijg iedere week een nieuwe portie informatie waar ik direct iets mee kan, daarnaast geeft ze ook wekelijks Pilates-les, waar ik aan meedoe, om wat meer spierkracht op te bouwen. Daarnaast meer bewegen met de stappenteller, maakt dat ik een goed programma heb waarbij ik gewicht verlies en gezonder word.
  Ik ben heel tevreden over wat Trudy me biedt.
  Bijkomend voordeel is dat mij. Verzekering (Univé) veel vergoedt.

  Sterke punten
  Veel kennis in huis,
  Niet oordelend maar steunend,
  Herkent snel waar je probleem zit,
  Goede haalbare adviezen, kleine stapjes.
  Budgetvriendelijke adviezen op maat.

  Zwakke punten
  ?

Bezoek Live Light

Schrijf een review