Reviews van deze auteur

Live Light

Review over Live Light

Ik heb bij Trudy Wagenaars van Live Light een 10-weekse cursus gevolgd om vitaler en gezonder slank te worden. Ik kreeg een zeer bruikbare map waaraan elke week een nieuw hoofdstuk werd toegevoegd. Deze stap voor stap aanpak werkte erg goed, omdat je niet in één keer je hele levensstijl om kunt gooien. Je krijgt bijvoorbeeld inzicht in je eetpatroon en leert je valkuilen te herkennen. Er wordt aandacht besteed aan veel verschillende aspecten van afvallen, zoals omgaan met verleidingen, bewegen, gezond eten etc.

Ik heb nu een hele goede basis waarop ik steeds kan terugvallen. Ik heb al jaren 'dieetervaring' en ken het jojo-effect maar al te goed. Ik ben nu niet meer 'op dieet', maar ik heb geleidelijke aanpassingen gemaakt in mijn levensstijl. Dankzij Trudy heb ik mezelf in het afgelopen jaar weten te stabiliseren en ben ik me heel bewust geworden van mijn eigen valkuilen. Trudy is meer dan een diëtiste die veel weet over voedingsmiddelen; ze weet goed in te spelen op de psychologische kant van eten (voor mij heel erg belangrijk!) en ze weet veel over het menselijk lichaam.

Sterke punten
* Een stapsgewijze aanpak waarbij uiteindelijk verschillende aspecten van je levensstijl worden aangepakt.
* Trudy houdt erg van koken (is zelf kok geweest) en kan je echt inspireren om nieuwe gezonde recepten te proberen
* Trudy geeft ook Pilateslessen in een kleine groep waarbij ze aandacht besteedt aan inspanning en ontspanning.
* Kortom, door haar veelzijdigheid kan Trudy je op verschillende manieren helpen om gezonder, fitter en slanker te worden.

Zwakke punten
Geen.

reacties: