Anka Gewichtsconsulent

0 Reviews

ANKA Gewichtsconsulent is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met overgewicht die streven naar een gezond ... Lees verder »

Bodylifeplan

0 Reviews

Voedings- en bewegingsadvies ... Lees verder »

Die-eet Bewust

0 Reviews

Ik ben Joke Aarsen, gewichtsconsulent met een eigen praktijk aan huis. Gevestigd te Deventer. Ik geef voedingsadvies aan volwassenen en kinderen die streven naar een gezond gewicht. Die-eet Bewust is ontstaan doordat ik uit eigen ervaring weet ... Lees verder »

Elan Voedingsadvies & Begeleiding

0 Reviews

Elan Voedingsadvies & Begeleiding is een praktijk in Kampen die mensen begeleidt naar hun persoonlijke streefgewicht. Door middel van gezonde voeding en voldoende lichaamsbeweging wordt er een advies op maat gemaakt. De begeleiding vindt altijd één ... Lees verder »

Gemma Beauty & Balance

0 Reviews

Gemma Beauty & Balance gewichtsconsulente en ... Lees verder »

GewichtCoach Wendy

0 Reviews

GewichtCoach Wendy: er wordt op steeds meer manieren bewezen dat een ongezond voedingspatroon vele gezondheidsnadelen oplevert, sommige op de korte termijn en vele op de lange termijn. Het is daarom belangrijk om op tijd te beginnen met een gezonde ... Lees verder »

Gewichtsconsulent Twente

0 Reviews

Gewichtsconsulent Twente – Gewichts en Lifestyle coach ... Lees verder »

Gewichtsconsulente Jacinta

0 Reviews

Gewicht verliezen op een gezonde manier? | Gewichtsconsulente Jacinta Wil jij op een gezonde manier gewicht verliezen met een blijvend resultaat en bovendien een gezonde, actieve, fitte levensstijl ontwikkelen? Dan kan ik je hierbij begeleiden en ... Lees verder »

Gezond & Fit

0 Reviews

Welkom bij Gezond & Fit. Mijn naam is Margret Eppink en ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente, aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. In mijn praktijk aan huis in Tubbergen geef ik voedingsadviezen en begeleid ik ... Lees verder »

IK Voedingsadvies

0 Reviews

Het belangrijkste onderdeel is bewustwording. Weet wat je eet, ken je gewoontes en het moeilijkste: verander het eetgedrag. Hier coacht IK u ... Lees verder »

Sportfit Waanders
Vitalé

0 Reviews

Welkom bij Vitalé. Over gezonde voeding en beweging, kortom een gezonde leefstijl, wordt veel gezegd en geschreven. Voeding speelt een belangrijke rol in ons leven. Om gezond en fit te blijven is gezonde voeding en een gezonde leefstijl belangrijk. ... Lees verder »

''

VergelijkGewichtsconsulenten

Op VergelijkWeddingplanners.nl lees je reviews over alle gewichtsconsulenten in Nederland.Deel jouw ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Gewichtsconsulenten