Overijssel

Bodylifeplan

Voedings- en bewegingsadvies BodylifeplanLees verder »
Die-eet Bewust

Ik ben Joke Aarsen, gewichtsconsulent met een eigen praktijk aan huis. Gevestigd te Deventer. Ik geef voedingsadvies aan volwassenen en kinderen die streven naar een gezond gewicht. Die-eet Bewust is ontstaan doordat ik uit eigen ervaring weet hoeLees verder »
Gemma Beauty & Balance

Gemma Beauty & Balance gewichtsconsulente en schoonheidsspecialisteLees verder »
GewichtCoach Wendy

GewichtCoach Wendy: er wordt op steeds meer manieren bewezen dat een ongezond voedingspatroon vele gezondheidsnadelen oplevert, sommige op de korte termijn en vele op de lange termijn. Het is daarom belangrijk om op tijd te beginnen met een gezonde lLees verder »
Gewichtsconsulent Twente

Gewichtsconsulent Twente – Gewichts en Lifestyle coach Lees verder »
Gewichtsconsulente Jacinta

Gewicht verliezen op een gezonde manier? | Gewichtsconsulente Jacinta Wil jij op een gezonde manier gewicht verliezen met een blijvend resultaat en bovendien een gezonde, actieve, fitte levensstijl ontwikkelen? Dan kan ik je hierbij begeleiden en Lees verder »
Gezond & Fit

Welkom bij Gezond & Fit. Mijn naam is Margret Eppink en ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente, aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. In mijn praktijk aan huis in Tubbergen geef ik voedingsadviezen en begeleid ik gezondeLees verder »
IK Voedingsadvies

Het belangrijkste onderdeel is bewustwording. Weet wat je eet, ken je gewoontes en het moeilijkste: verander het eetgedrag. Hier coacht IK u in.Lees verder »
Sportfit Waanders

Sportfit Waanders - Sportfit WaandersLees verder »
Vitalé

Welkom bij Vitalé. Over gezonde voeding en beweging, kortom een gezonde leefstijl, wordt veel gezegd en geschreven. Voeding speelt een belangrijke rol in ons leven. Om gezond en fit te blijven is gezonde voeding en een gezonde leefstijl belangrijk. Lees verder »