Live Light

2 Reviews

We leven in een wereld waarin overal voedsel is. Het is lastig om alle verleidingen te weerstaan. Bij Live light kun je terecht voor het aanleren van een gezonde manier van eten die je vervolgens een leven lang met plezier volhoudt.Lees verder »
Eet OK

Eet OK! begeleidt je naar een gezonde leefstijl die bij jou past en richt zich naast voeding ook op bewegen en vooral op verandering van leefgewoonten. Het uiteindelijke doel is een blijvend resultaat waar jij je OK! bij voelt. Dit bereik je geleidLees verder »
Evenwichtig.nu

Evenwichtig.nu: gewichtsbeheersing door inzicht en bewustwording van juiste voeding.Lees verder »
Lichaam Op Orde

Lichaam op orde in Ruinen kan u helpen bij het (terug)vinden van de balans in uw lichaam. Lucie Boelen is gespecialiseerd in voedingsadviezen met vooral natuurlijke voedingsmiddelen. De rode draad om te komen tot een lichaam op orde is gezonde voLees verder »
Paramedics

Fysiotherapie Assen | Fysiotherapeuten in Assen, Drenthe Bij Paramedics in Assen kunt u een fysiotherapie behandeling krijgen en zelf met oefeningen aan uw gezondheid werken.Lees verder »
Voedingspraktijk Balanz

Voedingspraktijk Balanz begeleidt jouw naar een gezond gewicht door een gezondere levensstijl. Geen nieuw wonderdieet, maar duurzaam resultaat. Geen algemene adviezen, maar een persoonlijke benadering. Niet het zoveelste dieet, maar levenslang gezondLees verder »
Your Coach

Welkom op de website van Your Coach Johanna Arends. Your Coach is dé praktijk voor professionele en gespecialiseerde begeleiding op gebied van Voeding, Beweging en Lifestyle coaching. Your Coach richt zich op fit zijn! DieetLees verder »