Tineke Poll Gewichtsconsulent: Voor wie problemen heeft met overgewicht of ondergewicht, geef ik een persoonlijk voedingsadvies op basis van gezonde voeding met blijvend resultaat. Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met het eigen eetpatroon. Geen crash- of eiwitdiëten, waardoor u daarna vaak weer meer aankomt, maar op basis van gezonde- en normale voeding waarbij u gewoon met huisgenoten mee kunt eten.

Tineke Poll Gewichtsconsulent Reviews

 • Vorig jaar heb ik van gewichtsconsulente Tineke Poll een voedingsadvies gekregen.
  Het lukte me altijd aardig om goed op gewicht te blijven maar, misschien door leeftijd, ineens werd ik een paar kilo zwaarder en dit extra gewicht leek er niet meer vanaf te gaan.
  Tineke heeft voor mij uitgezocht wat en hoeveel ik eigenlijk zou moeten eten om een paar kilo af te vallen, op een gezonde en makkelijk vol te houden manier, rekening houdend met mijn eigen voedingspatroon, leeftijd, gewicht etc.
  En het werkte heel goed: binnen afzienbare tijd was ik weer op mijn oude" gewicht. Daarna kreeg ik nog advies hoe op dit gewicht te blijven.

  Sterke punten
  De basis is gezond en lekker eten, rekening houdend met persoonlijke wensen.

  Door Sylvia op 19 september 2013 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Tineke Poll Gewichtsconsulent

Schrijf je eigen reviewVergelijkGewichtsconsulenten

Op VergelijkWeddingplanners.nl lees je reviews over alle gewichtsconsulenten in Nederland.Deel jouw ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Gewichtsconsulenten