Reviews van deze auteur

Vermoeidheid, afvallen

Review over Slimline Limburg

“Elena is een vriendelijke vrouw bij wie ik me meteen op mijn gemak voelde. Zij heeft me uitstekend begeleid bij het aanpakken van mijn vermoeidheid, lusteloosheid én overgewicht: de centimeters en kilo’s gingen er stap voor stap vanaf door verantwoord te eten en meer te bewegen. Nu voel ik me echt een stuk fitter.”

Sterke punten
Vriendelijk, professioneel, behulpzaam

Meer energie!

Review over Slimline Limburg

Ik kwam bij Elena met een chronische vermoeidheid syndroom. Ik wist dat ik iets met de voeding moest doen maar alleen lukte het niet. Ik begon langzaam te leren en aanpassen welke producten mag ik eten en met welke te combineren om meer energie te krijgen. Na een paar maanden voelde ik al energie te stromen :) Daarnaast ben ik ook een paar kilo's kwijt. Een leuke cado! Ik ben nog steeds onder begeleiding omdat ik een professionele ondersteuning nodig en ik leer nog steeds nieuwe dingen in de wereld van voeding en de leefstijl.

Sterke punten
Professionele begeleiding, super!

Professionele begeleiding

Review over Slimline Limburg

Ik ben Raymond, 45 jaar. Sinds enige tijd begeleidt Elena mij bij het ontwikkelen van een gezond eet- en beweegpatroon. Ik ben in mijn leven zelden slank geweest, maar sinds ik stopte met roken nam mijn gewicht gestaag toe. Toen ik eenmaal meer dan 100 kilo woog besloot ik om professionele hulp te zoeken. Bij de keuze voor haar als coach was het voor mij belangrijk dat ze zelf ooit is afgevallen en dus weet hoe moeilijk dat kan zijn.

Zoals zo veel mensen met overgewicht heb ik in mijn leven al heel wat verschillende diëten gevolgd. Helaas heb ik hier vooral mee bereikt dat ik ben gaan jo-jo-en en dat ik steeds iets zwaarder werd dan voor ik met het dieet begon. Iedereen die vaker veel moeite heeft gedaan om een paar kilo kwijt te spelen weet hoe frustrerend het is om te merken dat je weer opnieuw aankomt.

Met de hulp van Elena is het me geluk om zonder dieet heel geleidelijk meerdere kilo’s af te vallen. Ze geeft veel informatie en ze heeft gelukkig meer geduld dan ikzelf en dat is belangrijk voor me omdat ik zonder haar begeleiding uit wanhoop al lang weer op een nieuwe crashdieet zou zijn over gestapt. Ze heeft me zelfs zo ver gekregen dat ik weer ben gaan sporten en dat ik dit nu al bijna vijf maanden volhoud. Door het sporten voel ik me fitter. Ik weeg inmiddels weer minder dan 100 kilo en heb onlangs een aantal nieuwe broeken gekocht die een maat kleiner zijn.

reacties: