Noord-Brabant

Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over MensEnVoeding.nu

MensEnVoeding.nu

Mens en Voeding maakt maatwerk van uw traject en persoonlijke doelen. Door een realistisch kijk op voeding en gewichtsbeheersing worden uw doelen werkelijkheid. Aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN) komt u in aanmerking voor een geheel of gedeeltelijk vergoeding van uw traject.
Lees verder »

Bezoek MensEnVoeding.nu

2

Reviews en Ervaringen over Three66pt

Three66pt

Gewichtsconsulent


Lees verder »

Bezoek Three66pt

3

Reviews en Ervaringen over 2gether voedingsadviesbureau

2gether voedingsadviesbureau

Waarom 2gether voedingsadviesbureau? Blijvend afvallen d.m.v. een specifiek op u gericht persoonlijk plan. De juist balans vinden. Verandering van uw eetpatroon.

Geen hongerdieet, géén maaltijdvervangers etc. Mee-eten met uw gezin, geen honger, af en toe iets lekkers. Begeleiding door een gediplomeerde voedingsdeskundige en gewichtsconsulente.
Lees verder »

Bezoek 2gether voedingsadviesbureau

4

Reviews en Ervaringen over @Balance

@Balance

Welkom bij @Balance. Het antwoord op alle dieet mythes, definitief naar een blijvend gezond gewicht!!!

Als gediplomeerd gewichtsconsulente, aangesloten bij de BGN, heb ik mijn eigen @Balance-PLAN en de Groepsworkshop All-4-Balance samengesteld. Beide bevatten dezelfde inzichten en methode, die verwerkt zijn in een handige werkmap. In deze werkmap staat alle informatie die ik aan de hand van mijn studie en met inzichten van voedingsdeskundigen verzameld en gefilterd heb.
Lees verder »

Bezoek @Balance

5

Reviews en Ervaringen over Balans en Lijn

Balans en Lijn

Mijn naam is Jacqueline Lodder. Ik ben gediplomeerd voedings - & gewichtsconsulent met een praktijk voor voeding en gewichtsadvies in Dongen. Mijn specialisatie is het begeleiden van mensen met overgewicht zowel individueel als in groepsverband.
Lees verder »

Bezoek Balans en Lijn

6

Reviews en Ervaringen over Blaakend Gezond

Blaakend Gezond

Blaakend Gezond is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland, de BGN.

De drukte van de dag vergt veel van een mens. Maak af en toe eens een pas op de plaats en kijk of je het allemaal nog onder controle hebt. Toch een beetje uit balans? Dan kan Blaakend Gezond je een helpende hand toesteken.
Lees verder »

Bezoek Blaakend Gezond

7

Reviews en Ervaringen over Die eet oké

Die eet oké

Welkom bij Die eet oké. De naam zegt het al ik wil je op een prettige manier laten afvallen of aankomen. Samen gaan we naar je voedings- en beweeg gewoonten kijken om te zien waar we dit aan kunnen passen. Op deze manier hoef je niet je gehele leefwijze te veranderen en is er een blijvend resultaat.
Lees verder »

Bezoek Die eet oké

8

Reviews en Ervaringen over Fit en Gezond

Fit en Gezond

Fit en Gezond; HET GEZONDHEIDSCENTRUM VAN DE GEMEENTE HALDERBERGE | Fit en Gezond


Lees verder »

Bezoek Fit en Gezond

9

Reviews en Ervaringen over Food & You

Food & You

Voeding levert voor veel mensen vragen en soms zelfs problemen op. Food & You richt zich op al uw vragen rondom gezonde voeding.

Er wordt rekening gehouden met uw persoonlijke omstandigheden en specifieke wensen: U krijgt een uitgebalanceerd programma op maat.
Deze persoonlijke benadering zorgt voor een succesvolle oplossing die nu en uw leven lang is vol te houden.
Lees verder »

Bezoek Food & You

10

Reviews en Ervaringen over Gewichtscoach Ingrid

Gewichtscoach Ingrid

Gewichtscoach Ingrid: mijn naam is Ingrid van Lieshout, gewichtscoach uit Venhorst en actief in de regio Noordoost Brabant.

Ik ben mijn praktijk Gewichtscoach Ingrid begonnen en ik kom bij u thuis om u, in uw eigen vertrouwde omgeving, te coachen om een gezond gewicht te krijgen en te houden. Wilt u liever naar een neutrale locatie, ook dat is mogelijk.
Lees verder »

Bezoek Gewichtscoach Ingrid

11

Reviews en Ervaringen over GewichtscoachAnita

GewichtscoachAnita

Mijn naam is Anita van Valkenburg, gewichtsconsulente en ik begeleid en coach gezonde mensen die graag wat af zouden willen vallen of wat beter in hun vel willen komen te zitten. Dit doe ik desgewenst bij je thuis of gewoon bij mij in de praktijk. Neem verder gerust een kijkje op mijn website voor de mogelijkheden.
Lees verder »

Bezoek GewichtscoachAnita

12

Reviews en Ervaringen over Gezond Weer Op Gewicht

Gezond Weer Op Gewicht

Femke van Lieshout van Gezond Weer Op Gewicht: Shakes, pillen, eiwitten, het geeft meestal snel resultaat,maar helaas blijkt op lange termijn vaak dat mensen terugvallen in oude patronen en zo weer aankomen.

Mijn werkwijze is onder het motto, je volgt geen dieet maar een nieuw patroon. Laten we vooral eens ophouden met "lijnen"maar gewoon weer gaan eten!! Niet iedereen hoeft maatje 36 te bereiken, lekker in je vel zitten en je in balans voelen dat is het doel! Een gewichtsverlies van 10% van je overgewicht geeft vaak al veel gezondheidsvoordelen.
Lees verder »

Bezoek Gezond Weer Op Gewicht

13

Reviews en Ervaringen over Ineke Jussen Gewichtsconsulent

Ineke Jussen Gewichtsconsulent

Ineke Jussen Gewichtsconsulent: met de opleidingen Gewichtsconsulent, Coaching en gesprekstechnieken op zak help ik je graag verder. Ik kan je hier veel over vertellen, maar wil vooral jouw verhaal horen.

Alles aan jou is belangrijk. Je leeftijd, geslacht, werk, sport, gezinsleven, gewicht, lengte en gezondheid. Wat je streefgewicht of doelstelling ook is, ik kan je altijd een passend advies geven.
Lees verder »

Bezoek Ineke Jussen Gewichtsconsulent

14

Reviews en Ervaringen over Lijn16

Lijn16

Lijn16 helpt u af te vallen door (onbewust) verkeerde eetgewoonten te doorbreken. Niet met een ongezond crashdieet maar met praktisch toepasbare voedingsadviezen op maat die inpasbaar zijn in uw levensstijl.
Lees verder »

Bezoek Lijn16

15

Reviews en Ervaringen over Lisette Bulle Gewichtsconsulente

Lisette Bulle Gewichtsconsulente

Lisette Bulle Gewichtsconsulente
Lees verder »

Bezoek Lisette Bulle Gewichtsconsulente

16

Reviews en Ervaringen over Mascha Gewichtsconsulente

Mascha Gewichtsconsulente

Welkom bij Mascha van Berkel Gewichtsconsulente - Oss, Ravenstein, Schaijk, Wijchen, Grave, Zeeland, Herpen, Megen


Lees verder »

Bezoek Mascha Gewichtsconsulente

17

Reviews en Ervaringen over maschagewichtsconsulente.nl

maschagewichtsconsulente.nl

Mascha van Berkel van maschagewichtsconsulente.nl: wanneer je besluit om samen met mij de stap te zetten en de uitdaging aan te gaan ga ik je tijdens een wekelijks consult adviseren in de gewichtsverliesfase. Samen stellen we duidelijke en haalbare realistische doelen.

Wanneer het gewenste gewicht bereikt is houdt de begeleiding niet op. Veel mensen hebben last van het jojo effect. Daarom is het belangrijk om, wanneer het streefgewicht is bereikt, blijvend aandacht te besteden aan een verantwoord leef- en eetpatroon zodat de kilo´s er ook daadwerkelijk af blijven!
Lees verder »

Bezoek maschagewichtsconsulente.nl

18

Reviews en Ervaringen over Sanus Vita

Sanus Vita

Wil jij afvallen, gezond leven of een goed voorbeeld zijn voor je kind(eren)? Dan biedt Sanus Vita dé oplossing, want Sanus Vita betekent letterlijk: gezond leven.
Het programma is geen dieet, maar een bewustwording.

We denken allemaal te weten wat wel of niet gezond voor ons is, maar het zal je nog verbazen! Sanus Vita werkt met gezonde voeding en beweging, maar is vooral een bewustwording van gedrag en gewoontes.
Lees verder »

Bezoek Sanus Vita

19

Reviews en Ervaringen over Voedingsadvies Heleen van Asten

Voedingsadvies Heleen van Asten

Voedingsadvies Heleen van Asten: ik ben gediplomeerd gewichtsconsulent, aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland.

In mijn praktijk in Aarle-Rixtel (Laarbeek) geef ik gezonde voedingsadviezen aan volwassenen ( mannen / vrouwen) door middel van individuele begeleiding en een positieve ondersteuning.
Lees verder »

Bezoek Voedingsadvies Heleen van Asten

20

Reviews en Ervaringen over Voedingscoach Sandra

Voedingscoach Sandra

Voedingscoach Sandra kan je als voedingscoach helpen om op een verantwoorde manier af te vallen door aanpassingen te maken in je huidige voedingspatroon. In combinatie met beweging en voedingscoaching/advies gaan jullie er samen aan werken om jouw doel(en) te bereiken.

Voedingscoach Sandra geeft praktische tips en adviezen over voeding en beweging, aangepast aan jouw leefstijl. Hierdoor leer je (om na het begeleidingstraject) zelfstandig verantwoorde keuzes te kunnen maken en zo een gezond eetpatroon te behouden.

Het kan ook zijn dat je juist wat aan wilt komen, hier kan ze je natuurlij
Lees verder »

Bezoek Voedingscoach Sandra