Mens en Voeding maakt maatwerk van uw traject en persoonlijke doelen. Door een realistisch kijk op voeding en gewichtsbeheersing worden uw doelen werkelijkheid. Aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN) komt u in aanmerking voor een geheel of gedeeltelijk vergoeding van uw traject.

MensEnVoeding.nu Reviews

  • Michel heeft me erg goed geholpen. Ik heb zijn idee├źn en adviezen op geen enkel moment als dwingend of opgelegd ervaren. Michel luistert goed naar wat ik zeg en weet van daaruit goed de vinger op de juiste plek te leggen. Zonder Michel waren de doelen die ik gesteld had waarschijnlijk een stuk lastiger te behalen terwijl hij me toch het gevoel gegeven heeft dat ik het zelf heb gedaan. Ik vind hem een held!

    Door Evert op 13 oktober 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Michel is een rustige man die vertrouwen geeft en veel kennis van voeding heeft. Met behulp van NLP heeft hij mij op een andere manier naar mijn overtuigingen laten kijken, waardoor ik de manier waarop ik met eten omga, kan veranderen.

    Door liesbeth op 26 mei 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek MensEnVoeding.nu

Schrijf je eigen reviewVergelijkGewichtsconsulenten

Op VergelijkWeddingplanners.nl lees je reviews over alle gewichtsconsulenten in Nederland.Deel jouw ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Gewichtsconsulenten