Complete lijst met gewichtsconsulenten

Volgorde:
Reviews en Ervaringen over NewFigure

(50% aanbevolen)

NewFigure

NewFigure Online Afslanken is een modern afslankprogramma, waardoor u via uw pc elk gewenst streefgewicht kunnen behalen.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Weight Watchers

(50% aanbevolen)

Weight Watchers

Weight Watchers Online: het meest efficiėnte en flexibele voedingsprogramma ooit.

Het nieuwe WeightWatchers Online is gebaseerd op recente wetenschappelijke kennis op het gebied van voeding en richt zich op de wijze waarop ons lichaam voeding verwerkt om daarmee succesvol af te slanken. Het online plan biedt meer dan 600 recepten en meer dan 50 workout demo's, interactieve hulpmiddelen en een persoonlijk schema.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over 2bHealthy

(50% aanbevolen)

2bHealthy

Een goed gewicht is belangrijk voor een lang en gezond leven. Het doel van 2bHealthy is om zoveel mogelijk mensen te helpen gezond en fit te worden en te blijven. Of het nu gaat om afvallen, aankomen, sportvoeding of gewoon advies op het gebied van gezonde voeding, u bent bij ons aan het juiste adres.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over 2gether voedingsadviesbureau

(50% aanbevolen)

2gether voedingsadviesbureau

Waarom 2gether voedingsadviesbureau? Blijvend afvallen d.m.v. een specifiek op u gericht persoonlijk plan. De juist balans vinden. Verandering van uw eetpatroon.

Geen hongerdieet, géén maaltijdvervangers etc. Mee-eten met uw gezin, geen honger, af en toe iets lekkers. Begeleiding door een gediplomeerde voedingsdeskundige en gewichtsconsulente.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over @Balance

(50% aanbevolen)

@Balance

Welkom bij @Balance. Het antwoord op alle dieet mythes, definitief naar een blijvend gezond gewicht!!!

Als gediplomeerd gewichtsconsulente, aangesloten bij de BGN, heb ik mijn eigen @Balance-PLAN en de Groepsworkshop All-4-Balance samengesteld. Beide bevatten dezelfde inzichten en methode, die verwerkt zijn in een handige werkmap. In deze werkmap staat alle informatie die ik aan de hand van mijn studie en met inzichten van voedingsdeskundigen verzameld en gefilterd heb.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over A-Kilo

(50% aanbevolen)

A-Kilo

A-Kilo is namelijk al 7 jaar het adres in Houten, Nieuwegein en omstreken waar u onder professionele begeleiding afvalt. De kracht van A-Kilo zit in de zeer persoonlijke aanpak en de positieve manier van coachen door gewichtscoach Viola Vernooy. Mijn doel is dat iedereen zonder hongergevoel een gezond gewicht bereikt. U gaat steeds weer met een positief gevoel en gemotiveerd naar huis.

De naam A-Kilo zegt het al, Afvallen Kan Ik Lekker Ook, afvallen is het doel, maar dan wel op een manier waarbij ook ruimte is om te genieten. U ervaart dat dit echt niet al te moeilijk hoeft te zijn. Zie ook de ervaring van andere klanten.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Aarts Sport Lisse Gewichtsconsulenten

(50% aanbevolen)

Aarts Sport Lisse Gewichtsconsulenten

U wilt succesvol afvallen… maar weet niet hoe? Nu nieuw in de regio: Aarts Sport Lisse Gewichtsconsulenten.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Acanta

(50% aanbevolen)

Acanta

Acanta is de zelfstandige praktijk van gewichtscounsellor Stella van Dinten in Nijmegen. Zij ontwikkelde de Mind your body! afslankmethode en helpt vrouwen met overgewicht verstandig af te vallen.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Afvallennu.nl

(50% aanbevolen)

Afvallennu.nl

Mijn naam is Mieke Jegerings. Ik ben een gediplomeerd voedings- en gewichtsconsulent en begeleid volwassenen en kinderen met over- en ondergewicht op een gezonde manier naar een gezond gewicht.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Alice Voeding En Gewicht

(50% aanbevolen)

Alice Voeding En Gewicht

Alice Voeding En Gewicht: Mijn naam is Alice Verhoeff. Vanaf september 2009 run ik een praktijk voor voedingsadvies en gewichtsbeheersing in Veenendaal, waarin ik met veel plezier mensen met gewichtsproblemen begeleid naar een gezond gewicht en een gezonder leven.

Ik werk niet met een ingewikkeld of streng dieet, shakes of supplementen, maar wil je stap voor stap een gezond voedingspatroon en gedrag aanleren. Op deze manier is het voor jou goed vol te houden en heeft het ook op langere termijn effect.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Anja De Waal Gewichtsconsulente

(50% aanbevolen)

Anja De Waal Gewichtsconsulente

Anja De Waal Gewichtsconsulente: zoals de naam al zegt, worden mensen met het Gewoon Eten Dieet gestimuleerd om gewoon te eten, in tegenstelling tot het niet eten of minder eten dat in veel diėten gebruikelijk is.

Eiwitshakes kopen
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Anka Gewichtsconsulent

(50% aanbevolen)

Anka Gewichtsconsulent

ANKA Gewichtsconsulent is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met overgewicht die streven naar een gezond gewicht.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Ans Bosman gewichtsconsulente

(50% aanbevolen)

Ans Bosman gewichtsconsulente

Ik ben Ans Bosman, Gewichtsconsulente in Leiderdorp en omgeving. Mijn missie is om mensen een gezonde leefstijl aan te leren. De uitwerking van gezonde voeding bij overgewicht kent vele pluspunten.

In 2011 heb ik het diploma Gewichtsconsulente behaald. Daarnaast heb ik extra trainingen gedaan in het coachen en begeleiden van mensen met overgewicht.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Astrid Schneiders Gewichtsconsulente

(50% aanbevolen)

Astrid Schneiders Gewichtsconsulente

Astrid Schneiders Gewichts- en Welzijnsconsulente: wil je fit zijn en lekker in je vel zitten? Blij zijn met jezelf en met je lichaam? Genieten van je eten, zonder schuldgevoel? Dan heb je nu de eerste stap in de goede richting gezet!
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Balans Bewust

(50% aanbevolen)

Balans Bewust

Balans Bewust begeleidt mensen met gezond afvallen. Uit eten geweest en denken aan een balansdag de dag erna, een zak chips helemaal opgegeten hebben en je schuldig voelen, je knoopje van je broek niet meer dicht kunnen krijgen, herkenbaar? Je gewicht op peil houden en je daarbij fit, energiek en lekker in je vel voelen, wil je dat?

Balans Bewust is een praktijk voor begeleiding, advies en coaching op het gebied van voeding en beweging. Dit betekent een op maat gemaakt voedingsadvies volgens de richtlijnen van het Voedingscentrum en een haalbaar beweegplan.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Balans en Lijn

(50% aanbevolen)

Balans en Lijn

Mijn naam is Jacqueline Lodder. Ik ben gediplomeerd voedings - & gewichtsconsulent met een praktijk voor voeding en gewichtsadvies in Dongen. Mijn specialisatie is het begeleiden van mensen met overgewicht zowel individueel als in groepsverband.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Betere Bekomst

(50% aanbevolen)

Betere Bekomst

Welkom bij Betere Bekomst van Mieke van Dasselaar Voedings- en Gewichtsadvies. Over gezonde voeding en een gezond gewicht ben ik je graag van dienst met informatie, analyse of begeleiding. In Rijnwaarden of Zevenaar.

Als gewichtsconsulente ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging voor gewichtsconsulenten in Nederland (BGN). Dat betekent onder meer dat ik uitga van de richtlijnen van het Voedingscentrum.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Beweeg Eet Balans

(50% aanbevolen)

Beweeg Eet Balans

Afvallen, gezond, fit voelen, Gewichtsconsulent Beweeg Eet Balans Apeldoorn - Home

Afvallen in Apeldoorn, gezonde gewicht verliezen! Een gezonde leefstijl aanleren,
Voor ieder doel een persoonlijke aanpak, maak vrijblijvend een afspraak bij de gewichtsconsulent van Beweegeetbalans aangesloten bij de beroepsvereniging voor gewichtsconsulenten BGN. De 1e afspraak is gratis en verplicht u tot niets.
Gun jij je zelf een gezonde toekomst? Hoe moet ik afvallen na mijn zwangerschap? hoe kan ik afvallen na een medicijnkuur?
Hoe kan ik mij weer fitter voelen? Ik wil graag lekkerder in mijn vel zitten, wie helpt mij daarbij? Krijg ik mijn consult vergoed?
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Blaakend Gezond

(50% aanbevolen)

Blaakend Gezond

Blaakend Gezond is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland, de BGN.

De drukte van de dag vergt veel van een mens. Maak af en toe eens een pas op de plaats en kijk of je het allemaal nog onder controle hebt. Toch een beetje uit balans? Dan kan Blaakend Gezond je een helpende hand toesteken.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Blijvend In Balans

(50% aanbevolen)

Blijvend In Balans

Blijvend In Balans: Overgewicht wordt steeds meer gezien als een bedreiging voor de volksgezondheid. Ik heb daarom besloten mij toe te leggen op het adviseren en begeleiden van mensen met overgewicht. Ik heb een studie op dit terrein gevolgd en ben aangesloten bij de Beroepsvereniging van Gewichtsconsulenten Nederland.

Vaak spelen emoties en stress een rol bij te veel eten. Ik heb me gespecialiseerd in de rol die deze emoties spelen bij overgewicht. Met mijn kennis en ervaring sta ik graag mensen ter zijde die kiezen voor een gezonde leefstijl om zo op een gezond gewicht te komen en te blijven.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Bodylifeplan

(50% aanbevolen)

Bodylifeplan

Voedings- en bewegingsadvies Bodylifeplan
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Caro-lyne.nl

(50% aanbevolen)

Caro-lyne.nl

Caro-lyne: Praktijk voor Gezonde Voeding & Gewicht.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Corine Joosten Gewichtsconsulent

(50% aanbevolen)

Corine Joosten Gewichtsconsulent

Corine Joosten Gewichtsconsulent


Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Crystal Pierik

(50% aanbevolen)

Crystal Pierik

Afvallen met gewichtsconsulente in de regio Amsterdam | Amstelveen | Hoofddorp | Aalsmeer | Haarlem | Nieuw-Vennep | Uithoorn | Zwanenburg

Verantwoord afvallen onder begeleiding van Crystal Pierik gewichtsconsulente, gewichtscoach en voedingscoach, werkgebied regio Amsterdam.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Daniėlle Jonker Gewichtsconsulente

(50% aanbevolen)

Daniėlle Jonker Gewichtsconsulente

Daniėlle Jonker,BGN geregistreerd gewichtsconsulente: in mijn praktijk leer ik zowel volwassenen als kinderen (4-18 jaar) met overgewicht hoe je soepel kunt overstappen naar een puur gezond eetpatroon. Met een duidelijk stappenplan, lekkere recepten en goede tips.
Lees verder »