Reviews van deze auteur

2bHealthy in Zuid-Holland bestaat niet meer

Review over 2bHealthy

Ik ben in 2016 gestart met de onderneming 2B Healthy, en krijg nu een verwijzing naar deze pagina/review. Het betreft een niet meer bestaande onderneming in Zuid-Holland.

Ik heb geenszins een relatie met de oude eigenaren van 2bHealthy, en ben ook niet specifiek een gewichtsconsulente. Ik ben vitaliteitscoach, gericht op voeding, beweging en stressreductie.

Ik heb de eigenaren van deze site gevraagd de review te verwijderen en de locatie van het bedrijf aan te passen aangezien ik in Almere gevestigd ben.

Met vriendelijke groet,
2B Healthy
Denise Tiebot

Sterke punten
Persoonlijk advies bij veelvoorkomende klachten als vermoeidheid, overgewicht, burn-out, slapeloosheid, opgeblazen gevoel, huidproblemen etc., maar ook hoofdpijn, pijnlijke gewrichten, diabetes, niet kunnen bewegen/sporten, uitblijvende menstruatie (pcos) en het verhogen van de algehele vitatilteit

Allereerst wordt er gekeken naar de oorzaak van de klachten, en gaan wij deze te lijf, door een plan op maat gericht op de juiste voeding, niet meer, maar op de juiste manier bewegen en stressreductie/ontspanning

reacties:

Review: Kennis van zaken,moeilijk te beoordelen.

Beste Jeanet,

vervelend dat je deze negatieve ervaring hebt gehad met 2B Healthy.

Inmiddels bestaat de onderneming niet meer, en gebruik ik tegenwoordig deze naam en website adres. Ik zou je graag willen uitnodigen voor een kennismaking, maar ik kan mij voorstellen dat Almere waar ik gevestigd ben, niet echt een optie is. Mocht je toch een willen proberen, bied ik je het eerste consult gratis aan om het te ervaren.

Met vriendelijke groet,
2B Healthy
Denise Tiebot