Gelderland

Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over Tineke Poll Gewichtsconsulent

Tineke Poll Gewichtsconsulent

Tineke Poll Gewichtsconsulent: Voor wie problemen heeft met overgewicht of ondergewicht, geef ik een persoonlijk voedingsadvies op basis van gezonde voeding met blijvend resultaat.

Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met het eigen eetpatroon. Geen crash- of eiwitdiëten, waardoor u daarna vaak weer meer aankomt, maar op basis van gezonde- en normale voeding waarbij u gewoon met huisgenoten mee kunt eten.
Lees verder »

Bezoek Tineke Poll Gewichtsconsulent

2

Reviews en Ervaringen over Acanta

Acanta

Acanta is de zelfstandige praktijk van gewichtscounsellor Stella van Dinten in Nijmegen. Zij ontwikkelde de Mind your body! afslankmethode en helpt vrouwen met overgewicht verstandig af te vallen.
Lees verder »

Bezoek Acanta

3

Reviews en Ervaringen over Anja De Waal Gewichtsconsulente

Anja De Waal Gewichtsconsulente

Anja De Waal Gewichtsconsulente: zoals de naam al zegt, worden mensen met het Gewoon Eten Dieet gestimuleerd om gewoon te eten, in tegenstelling tot het niet eten of minder eten dat in veel diëten gebruikelijk is.

Eiwitshakes kopen
Lees verder »

Bezoek Anja De Waal Gewichtsconsulente

4

Reviews en Ervaringen over Betere Bekomst

Betere Bekomst

Welkom bij Betere Bekomst van Mieke van Dasselaar Voedings- en Gewichtsadvies. Over gezonde voeding en een gezond gewicht ben ik je graag van dienst met informatie, analyse of begeleiding. In Rijnwaarden of Zevenaar.

Als gewichtsconsulente ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging voor gewichtsconsulenten in Nederland (BGN). Dat betekent onder meer dat ik uitga van de richtlijnen van het Voedingscentrum.
Lees verder »

Bezoek Betere Bekomst

5

Reviews en Ervaringen over Beweeg Eet Balans

Beweeg Eet Balans

Afvallen, gezond, fit voelen, Gewichtsconsulent Beweeg Eet Balans Apeldoorn - Home

Afvallen in Apeldoorn, gezonde gewicht verliezen! Een gezonde leefstijl aanleren,
Voor ieder doel een persoonlijke aanpak, maak vrijblijvend een afspraak bij de gewichtsconsulent van Beweegeetbalans aangesloten bij de beroepsvereniging voor gewichtsconsulenten BGN. De 1e afspraak is gratis en verplicht u tot niets.
Gun jij je zelf een gezonde toekomst? Hoe moet ik afvallen na mijn zwangerschap? hoe kan ik afvallen na een medicijnkuur?
Hoe kan ik mij weer fitter voelen? Ik wil graag lekkerder in mijn vel z
Lees verder »

Bezoek Beweeg Eet Balans

6

Reviews en Ervaringen over Blijvend In Balans

Blijvend In Balans

Blijvend In Balans: Overgewicht wordt steeds meer gezien als een bedreiging voor de volksgezondheid. Ik heb daarom besloten mij toe te leggen op het adviseren en begeleiden van mensen met overgewicht. Ik heb een studie op dit terrein gevolgd en ben aangesloten bij de Beroepsvereniging van Gewichtsconsulenten Nederland.

Vaak spelen emoties en stress een rol bij te veel eten. Ik heb me gespecialiseerd in de rol die deze emoties spelen bij overgewicht. Met mijn kennis en ervaring sta ik graag mensen ter zijde die kiezen voor een gezonde leefstijl om zo op een gezond gewicht te komen en te blij
Lees verder »

Bezoek Blijvend In Balans

7

Reviews en Ervaringen over Gewicht in Beweging

Gewicht in Beweging

Gewicht in Beweging biedt u verschillende mogelijkheden om een gezonder leefpatroon te ontwikkelen. Mijn naam is Marianne Kramer en ik ben eigenaar van Gewicht in Beweging, een praktijk voor voedings- en leefstijladvies.

Als gediplomeerd gewichtsconsulent, aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN), begeleid en adviseer ik mensen met gewichtsproblemen.
Lees verder »

Bezoek Gewicht in Beweging

8

Reviews en Ervaringen over Gezond En Fit Met Jenny

Gezond En Fit Met Jenny

Mijn naam is Jenny Borgers en van beroep ben ik gewichtsconsulente.

Als jouw coach ondersteun ik je om tot nieuw gedrag te komen, zoals andere voeding, een gevarieerder eetpatroon en meer beweging. Deze factoren zijn de sleutel tot succes.
Lees verder »

Bezoek Gezond En Fit Met Jenny

9

Reviews en Ervaringen over Gezond Eten Met Thea

Gezond Eten Met Thea

Welkom bij mijn gewichtsconsulentie-praktijk Gezond Eten Met Thea. Gezond eten, afvallen, diëten zijn allemaal termen die we in de huidige tijd allemaal veel langs horen komen. Door de afname van lichamelijke beweging en de toename van lekkere, maar ongezonde, voedingsproducten wordt het steeds lastiger om hier een goede balans in te vinden. Dit komt voor een groot deel door het gebrek aan kennis met betrekking tot de genoemde onderwerpen. Dit stukje kennis dat bij veel mensen ontbreekt, heb ik in huis en gebruik ik graag ten behoeve van het adviseren en helpen van anderen.
Lees verder »

Bezoek Gezond Eten Met Thea

10

Reviews en Ervaringen over Gezond Onderweg

Gezond Onderweg

Wil je op een gezonde, verantwoorde en eenvoudige manier gewicht verliezen?
Gewichtstherapie bij Gezond Onderweg is dan iets voor jou!

Bij gewichtstherapie verlies je op een gezonde en verantwoorde manier gewicht. Dit doen we door middel van een individuele aanpak. Het voedingsplan wordt persoonlijk op jouw lijf geschreven. Gewichtstherapie is zowel geschikt voor volwassenen als voor kinderen.
Lees verder »

Bezoek Gezond Onderweg

11

Reviews en Ervaringen over Gezonder Fit

Gezonder Fit

Mijn naam is Jeanine Kerckhoffs. Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland.

Wil jij blijvend gewicht verliezen? Dan kan ik je helpen om dat op een medisch verantwoorde en zo aangenaam mogelijke manier te realiseren. Door goede voedingskeuzes te maken, meer te gaan bewegen en gewicht te verliezen neemt het risico op gezondheidsklachten af. Je voelt je gezonder, fitter en bereikt een goede BMI.
Lees verder »

Bezoek Gezonder Fit

12

Reviews en Ervaringen over jegewichtdebaas.nl

jegewichtdebaas.nl

Annelies van Wijk van jegewichtdebaas.nl: We moeten dagelijks vele beslissingen nemen over eten. Kiezen we voor lekker eten nu óf voor slank en gezond later? Er is veel informatie beschikbaar over wat en hoeveel we moeten eten. Maar de praktijk is vaak erg lastig. Professionele ondersteuning hierbij maakt het verschil.

Ik begeleid mensen die op een gezonde manier willen afvallen of juist wat aankomen. Ook als je wat meer energie wilt krijgen door gezonder te gaan eten, kun je bij mij terecht.
Lees verder »

Bezoek jegewichtdebaas.nl

13

Reviews en Ervaringen over Jouw Gewicht In Evenwicht

Jouw Gewicht In Evenwicht

Jouw Gewicht In Evenwicht: ik ben Monique Willems. Mijn passie is andere mensen te helpen om zich ook goed te voelen, af te vallen en hun gewicht in evenwicht te houden.
Lees verder »

Bezoek Jouw Gewicht In Evenwicht

14

Reviews en Ervaringen over Juist! Voedingsadvies

Juist! Voedingsadvies

Wat kan Juist! voedingsadvies voor u betekenen? Iedereen die wil afvallen, aankomen of die een gezondere leefstijl wil, kan bij mij terecht.

Voor iedereen is er bij Juist! een passend advies te halen. Of het nu gaat om aankomen, afvallen of gezonder willen eten of leven, ik kan u helpen.
Lees verder »

Bezoek Juist! Voedingsadvies

15

Reviews en Ervaringen over Mooi Gewicht

Mooi Gewicht

Mooi Gewicht is voor iedereen, die zijn of haar gewicht aan wil pakken en daar begeleiding bij zoekt. Samen gaan we op weg naar een gewicht, dat bij jou past en waar jij je lekker bij voelt.
Lees verder »

Bezoek Mooi Gewicht

16

Reviews en Ervaringen over Puur Gewichtscoach

Puur Gewichtscoach

Puur Gewichtscoach is opgericht in 2012 door Janine van Laar – Heygen uit Barneveld. Een liefhebber van puur & lekker eten! Ik heb een praktische kijk op gezondheid en afvallen. In mijn werkwijze sta JIJ centraal.

Want elk individu is anders, heeft een andere levensstijl, eetcultuur, lichaamsbouw en dus andere behoeften. Dat vraagt dus om maatwerk!
Lees verder »

Bezoek Puur Gewichtscoach

17

Reviews en Ervaringen over Tafel42

Tafel42

Weinig puf? Beetje uitgeblust? Te zwaar? Kom dan nú in beweging – ontdek hoe lekker gezond eten kan zijn en gun jezelf een vitaler en vrolijker leven!

Als gediplomeerd gewichtsconsulent begeleid en adviseer ik jou bij het bereiken van een gezonde leefstijl. Tafel42 weet hoe je mensen motiveert: met deskundig advies en veel persoonlijke aandacht!
Lees verder »

Bezoek Tafel42

18

Reviews en Ervaringen over Welzijn & Figuur

Welzijn & Figuur

Welkom bij Welzijn & Figuur Ede Praktijk voor Gewichtsbeheersing. Het Welzijn & Figuur Concept is op gewicht blijven door middel van verantwoorde voeding en extra beweging. Dit alles onder intensieve en deskundige begeleiding, op een manier waardoor u het uitstekend kunt volhouden en waardoor de kilo’s en centimeters eraf vliegen.
Lees verder »

Bezoek Welzijn & Figuur

19

Reviews en Ervaringen over WEMM

WEMM

WEMM staat voor (W)eten met Mieke. Mijn naam is Mieke Lourens en ik ben gediplomeerd gewichtsconsulent, wonend in Beuningen. Ik heb een eigen praktijk als voedings- en gewichtsconsulent. Ook ik weet hoe belangrijk gezond eten en voldoende beweging is.
Lees verder »

Bezoek WEMM