Gelderland

Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over Tineke Poll Gewichtsconsulent

Tineke Poll Gewichtsconsulent

Tineke Poll Gewichtsconsulent: Voor wie problemen heeft met overgewicht of ondergewicht, geef ik een persoonlijk voedingsadvies op basis van gezonde voeding met blijvend resultaat.

Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met het eigen eetpatroon. Geen crash- of eiwitdiėten, waardoor u daarna vaak weer meer aankomt, maar op basis van gezonde- en normale voeding waarbij u gewoon met huisgenoten mee kunt eten.
Lees verder »

Bezoek Tineke Poll Gewichtsconsulent

2

Reviews en Ervaringen over Acanta

Acanta

Acanta is de zelfstandige praktijk van gewichtscounsellor Stella van Dinten in Nijmegen. Zij ontwikkelde de Mind your body! afslankmethode en helpt vrouwen met overgewicht verstandig af te vallen.
Lees verder »

Bezoek Acanta

3

Reviews en Ervaringen over Afvallen Met Verstand

Afvallen Met Verstand

Welkom bij Afvallen met Verstand. Hoe vaak heeft u er niet aan gedacht om te gaan lijnen of heeft u daadwerkelijk een poging tot dieten gedaan? Ieder dieet is anders van opzet en de meeste zijn niet vol te houden. Afvallen met Verstand biedt u de mogelijkheid uw eetgewoonten en levensstijl blijvend te veranderen.
Lees verder »

Bezoek Afvallen Met Verstand

4

Reviews en Ervaringen over Anja De Waal Gewichtsconsulente

Anja De Waal Gewichtsconsulente

Anja De Waal Gewichtsconsulente: zoals de naam al zegt, worden mensen met het Gewoon Eten Dieet gestimuleerd om gewoon te eten, in tegenstelling tot het niet eten of minder eten dat in veel diėten gebruikelijk is.

Eiwitshakes kopen
Lees verder »

Bezoek Anja De Waal Gewichtsconsulente

5

Reviews en Ervaringen over Appels en Peren Voedingsadvies

Appels en Peren Voedingsadvies

Wanneer je wilt afvallen of gezonder wilt eten is de verleiding groot om te geloven dat een nieuw dieet je gaat helpen af te vallen. In de praktijk betekent dit het volgen van eenzijdige menu's en gerechten die je misschien niet eens lekker vind. In het begin val je wel af, maar voor hoe lang? Appels en Peren Voedingsadvies laat je graag zien dat afvallen anders kan.
Lees verder »

Bezoek Appels en Peren Voedingsadvies

6

Reviews en Ervaringen over Betere Bekomst

Betere Bekomst

Welkom bij Betere Bekomst van Mieke van Dasselaar Voedings- en Gewichtsadvies. Over gezonde voeding en een gezond gewicht ben ik je graag van dienst met informatie, analyse of begeleiding. In Rijnwaarden of Zevenaar.

Als gewichtsconsulente ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging voor gewichtsconsulenten in Nederland (BGN). Dat betekent onder meer dat ik uitga van de richtlijnen van het Voedingscentrum.
Lees verder »

Bezoek Betere Bekomst

7

Reviews en Ervaringen over Betere Lijn

Betere Lijn

Diėten is niet meer van deze tijd; gezond leven is in! Maar hoe doe je dat, gezond leven én die kilo's kwijtraken? Door dicht bij je eigen gewoontes te blijven met bewustere keuzes! Betere Lijn helpt je met het combineren van deze gewoontes en keuzes.
Lees verder »

Bezoek Betere Lijn

8

Reviews en Ervaringen over Blijvend In Balans

Blijvend In Balans

Blijvend In Balans: Overgewicht wordt steeds meer gezien als een bedreiging voor de volksgezondheid. Ik heb daarom besloten mij toe te leggen op het adviseren en begeleiden van mensen met overgewicht. Ik heb een studie op dit terrein gevolgd en ben aangesloten bij de Beroepsvereniging van Gewichtsconsulenten Nederland.

Vaak spelen emoties en stress een rol bij te veel eten. Ik heb me gespecialiseerd in de rol die deze emoties spelen bij overgewicht. Met mijn kennis en ervaring sta ik graag mensen ter zijde die kiezen voor een gezonde leefstijl om zo op een gezond gewicht te komen en te blij
Lees verder »

Bezoek Blijvend In Balans

9

Reviews en Ervaringen over Effect Voedingsadvies

Effect Voedingsadvies

Pauline de Geus-Puyenbroek van Effect Voedingsadvies: al 8 jaar leer ik mensen wat ze zelf kunnen doen om lekker in hun vel te zitten. Dat is voor iedereen anders en het is belangrijk om te weten wat voor jou werkt.

Ik kijk o.a. naar wat je eet, waarom je eet, je beweging, je balans tussen inspanning en ontspanning, zowel geestelijk als lichamelijk, stress, je negatieve overtuigingen, timemanagement…kortom je hele leven!
Lees verder »

Bezoek Effect Voedingsadvies

10

Reviews en Ervaringen over Gewicht in Beweging

Gewicht in Beweging

Gewicht in Beweging biedt u verschillende mogelijkheden om een gezonder leefpatroon te ontwikkelen. Mijn naam is Marianne Kramer en ik ben eigenaar van Gewicht in Beweging, een praktijk voor voedings- en leefstijladvies.

Als gediplomeerd gewichtsconsulent, aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN), begeleid en adviseer ik mensen met gewichtsproblemen.
Lees verder »

Bezoek Gewicht in Beweging

11

Reviews en Ervaringen over Gezond En Fit Met Jenny

Gezond En Fit Met Jenny

Mijn naam is Jenny Borgers en van beroep ben ik gewichtsconsulente.

Als jouw coach ondersteun ik je om tot nieuw gedrag te komen, zoals andere voeding, een gevarieerder eetpatroon en meer beweging. Deze factoren zijn de sleutel tot succes.
Lees verder »

Bezoek Gezond En Fit Met Jenny

12

Reviews en Ervaringen over Gezond Eten Met Thea

Gezond Eten Met Thea

Welkom bij mijn gewichtsconsulentie-praktijk Gezond Eten Met Thea. Gezond eten, afvallen, diėten zijn allemaal termen die we in de huidige tijd allemaal veel langs horen komen. Door de afname van lichamelijke beweging en de toename van lekkere, maar ongezonde, voedingsproducten wordt het steeds lastiger om hier een goede balans in te vinden. Dit komt voor een groot deel door het gebrek aan kennis met betrekking tot de genoemde onderwerpen. Dit stukje kennis dat bij veel mensen ontbreekt, heb ik in huis en gebruik ik graag ten behoeve van het adviseren en helpen van anderen.
Lees verder »

Bezoek Gezond Eten Met Thea

13

Reviews en Ervaringen over Gezond Onderweg

Gezond Onderweg

Wil je op een gezonde, verantwoorde en eenvoudige manier gewicht verliezen?
Gewichtstherapie bij Gezond Onderweg is dan iets voor jou!

Bij gewichtstherapie verlies je op een gezonde en verantwoorde manier gewicht. Dit doen we door middel van een individuele aanpak. Het voedingsplan wordt persoonlijk op jouw lijf geschreven. Gewichtstherapie is zowel geschikt voor volwassenen als voor kinderen.
Lees verder »

Bezoek Gezond Onderweg

14

Reviews en Ervaringen over Gezonder Fit

Gezonder Fit

Mijn naam is Jeanine Kerckhoffs. Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland.

Wil jij blijvend gewicht verliezen? Dan kan ik je helpen om dat op een medisch verantwoorde en zo aangenaam mogelijke manier te realiseren. Door goede voedingskeuzes te maken, meer te gaan bewegen en gewicht te verliezen neemt het risico op gezondheidsklachten af. Je voelt je gezonder, fitter en bereikt een goede BMI.
Lees verder »

Bezoek Gezonder Fit

15

Reviews en Ervaringen over jegewichtdebaas.nl

jegewichtdebaas.nl

Annelies van Wijk van jegewichtdebaas.nl: We moeten dagelijks vele beslissingen nemen over eten. Kiezen we voor lekker eten nu óf voor slank en gezond later? Er is veel informatie beschikbaar over wat en hoeveel we moeten eten. Maar de praktijk is vaak erg lastig. Professionele ondersteuning hierbij maakt het verschil.

Ik begeleid mensen die op een gezonde manier willen afvallen of juist wat aankomen. Ook als je wat meer energie wilt krijgen door gezonder te gaan eten, kun je bij mij terecht.
Lees verder »

Bezoek jegewichtdebaas.nl

16

Reviews en Ervaringen over Jouw Gewicht In Evenwicht

Jouw Gewicht In Evenwicht

Jouw Gewicht In Evenwicht: ik ben Monique Willems. Mijn passie is andere mensen te helpen om zich ook goed te voelen, af te vallen en hun gewicht in evenwicht te houden.
Lees verder »

Bezoek Jouw Gewicht In Evenwicht

17

Reviews en Ervaringen over Juist! Voedingsadvies

Juist! Voedingsadvies

Wat kan Juist! voedingsadvies voor u betekenen? Iedereen die wil afvallen, aankomen of die een gezondere leefstijl wil, kan bij mij terecht.

Voor iedereen is er bij Juist! een passend advies te halen. Of het nu gaat om aankomen, afvallen of gezonder willen eten of leven, ik kan u helpen.
Lees verder »

Bezoek Juist! Voedingsadvies

18

Reviews en Ervaringen over Lekker Energiek

Lekker Energiek

Sandra Borgman van voeding- en leefstijladvies Lekker Energiek begeleidt je op een positieve manier naar een op jouw persoonlijke situatie afgestemd ideaal eet- en leefpatroon. Je krijgt meer energie en je bereikt je gewenste gewicht op een gezonde manier.
Lees verder »

Bezoek Lekker Energiek

19

Reviews en Ervaringen over Mooi Gewicht

Mooi Gewicht

Mooi Gewicht is voor iedereen, die zijn of haar gewicht aan wil pakken en daar begeleiding bij zoekt. Samen gaan we op weg naar een gewicht, dat bij jou past en waar jij je lekker bij voelt.
Lees verder »

Bezoek Mooi Gewicht

20

Reviews en Ervaringen over Praktijk Lonneke Heijne

Praktijk Lonneke Heijne

Afvallen is erg moeilijk, vooral als je er alleen voor staat. Dit is nu niet meer nodig, samen met u, ga ik zoeken naar de oorzaak van uw overgewicht. Is het een verkeerde voedingskeuze, is het emotie-eten, of een van de vele andere oorzaken die er voor zorgen dat u uw gewicht niet onder controle krijgt?

Samen zullen wij uw gezonde gewicht bereiken door uw eetpatroon te veranderen, op een verantwoorde manier zonder het jojo-effect.
Lees verder »

Bezoek Praktijk Lonneke Heijne

21

Reviews en Ervaringen over Puur Gewichtscoach

Puur Gewichtscoach

Puur Gewichtscoach is opgericht in 2012 door Janine van Laar – Heygen uit Barneveld. Een liefhebber van puur & lekker eten! Ik heb een praktische kijk op gezondheid en afvallen. In mijn werkwijze sta JIJ centraal.

Want elk individu is anders, heeft een andere levensstijl, eetcultuur, lichaamsbouw en dus andere behoeften. Dat vraagt dus om maatwerk!
Lees verder »

Bezoek Puur Gewichtscoach

22

Reviews en Ervaringen over Qui Bono

Qui Bono

Qui Bono Gewichtsbeheersing, eerlijker over eten! Professionele begeleiding zonder fratsen voor mannen & vrouwen naar een BLIJVEND GEZONDER lichaamsgewicht!

Neem gerust contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Lees verder »

Bezoek Qui Bono

23

Reviews en Ervaringen over Tafel42

Tafel42

Weinig puf? Beetje uitgeblust? Te zwaar? Kom dan nś in beweging – ontdek hoe lekker gezond eten kan zijn en gun jezelf een vitaler en vrolijker leven!

Als gediplomeerd gewichtsconsulent begeleid en adviseer ik jou bij het bereiken van een gezonde leefstijl. Tafel42 weet hoe je mensen motiveert: met deskundig advies en veel persoonlijke aandacht!
Lees verder »

Bezoek Tafel42

24

Reviews en Ervaringen over Top-Gewicht

Top-Gewicht

Wat is Top-Gewicht? Als gewichtsconsulent begeleid ik mensen die iets willen doen aan hun gewichtsprobleem. Voeding speelt een belangrijke rol bij over- of ondergewicht, maar uw lichaamsgewicht wordt niet alleen beļnvloed door wat u eet en hoeveel.

Beweging, roken, alcohol en (ont-)spanning zijn allemaal zaken die van invloed zijn op uw gewicht en gewichtsbeheersing en leefstijl kunnen dan ook niet los van elkaar worden gezien. Bij mijn begeleiding zal voorlichting over voeding en beweging dan ook een grote rol spelen.
Lees verder »

Bezoek Top-Gewicht

25

Reviews en Ervaringen over Welzijn & Figuur

Welzijn & Figuur

Welkom bij Welzijn & Figuur Ede Praktijk voor Gewichtsbeheersing. Het Welzijn & Figuur Concept is op gewicht blijven door middel van verantwoorde voeding en extra beweging. Dit alles onder intensieve en deskundige begeleiding, op een manier waardoor u het uitstekend kunt volhouden en waardoor de kilo’s en centimeters eraf vliegen.
Lees verder »

Bezoek Welzijn & Figuur