Good4You Son - Ervaringen, Reviews en Klachten

Last updated: 18 mei 2017
Good4You Son Logo

66.7% aanbevolen, 1 Reviews

  1. Good4You Son
  2. Good4You Son Reviews
  3. Schrijf ook een review over Good4You Son

Good4You Son

Wil je graag meer weten over gezonde voeding waarbij jij je fit voelt en weer lekker in je vel gaat zitten? Wil je gezond afvallen zonder dat daar een dieet aan te pas komt? Ik help je graag op weg! Ik begeleid mensen met gewichtsproblemen naar een gezond eet- en leefpatroon. Een gezond eetpatroon levert een belangrijke bijdrage aan een gezond en fit leven en is ook de basis voor een gezond gewicht.

Deze website is niet meer actief!

Good4You Son Details

Hits: 498

URL: http://www.good4you-son.nl/

Categorieën: Noord-Brabant

Reviews: 1


Good4You Son reviews (1):

Good4You Son - Good4me!

0

Review:
Jolanda heeft mij op een deskundige manier begeleid bij het zoeken naar een verantwoord voedingspatroon. Bij de start van het begeleidingstraject was ik met een dieet bezig. Jolanda heeft samen met mij gekeken naar de plus- en minpunten van dit dieet en heeft voor mij een gezond eet- en beweegpatroon ontwikkeld. Zij heeft mij adviezen gegeven over een voedingspatroon waarbij ik vertrouwen leerde hebben dat dit niet zou leiden tot gewichtstoename en wel tot een gezonder eet patroon. Dit, aangevuld met adviezen voor meer bewegen, geeft mij voldoende handvat om zelf op verantwoorde wijze verder te gaan.
Mijn gewicht blijft op hetzelfde niveau! Jolanda dringt niets dwingend op maar geeft adviezen waarbij ik zelf afwegingen moet maken. Heel fijn om zodoende zelf de regie te houden. Jolanda blijft mij volgen en dat voelt prettig.
Zo nodig kan ik haar om professioneel advies vragen.

Sterke punten:
Professioneel, rustig, eerlijke feedback. Adviserend, maar laat beslissing aan mijzelf over. Deskundige coach!

Zwakke punten:
geen zwakke punten ervaren.

A.Smulders beveelt Good4You Son aan bij vrienden/bekenden


Home » Noord-Brabant » Good4You Son