Friesland

Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over Eet Je Gezond

Eet Je Gezond

Mijn naam is Margot Mollee-Bolt en ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente. Tevens ben ik aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Je bent welkom in mijn praktijk aan de Spaanse Mat te Dronten.

Ook ben je aan het juiste adres bij Eet Je Gezond als je geen gewichtsprobleem hebt maar wel voedingsadvies wil en advies over je eetpatroon.
Lees verder »

Bezoek Eet Je Gezond

2

Reviews en Ervaringen over Gewichtsconsulente Hennie Steensma

Gewichtsconsulente Hennie Steensma

Gewichtsconsulente-Hennie Steensma

Gewichtsconsulente - voor hulp en ondersteuning bij gewichtsproblemen. Op basis van gezonde voeding en voldoende beweging.
Lees verder »

Bezoek Gewichtsconsulente Hennie Steensma

3

Reviews en Ervaringen over Jitskes Praktijk

Jitskes Praktijk

Aangenaam kennis te maken! Mijn naam is Jitske Leegstra-de Vries, 55 jaar. Ik ben erkend Gewichtsconsulent, lid van de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten.

Ik begeleid mensen die iets willen doen aan hun gewichtsprobleem. Bij de begeleiding speelt voorlichting over voeding en beweging een belangrijke rol. Hierdoor vergroot je de benodigde kennis over de rol van voeding en beweging, zodat je die zelfstandig kunt toepassen en inbouwen in je eigen levenspatroon. De sleutel tot succes is het aanpassen van je (eet)gedrag op de lange termijn.
Lees verder »

Bezoek Jitskes Praktijk

4

Reviews en Ervaringen over Marian de Bruin Gewichtsconsulente

Marian de Bruin Gewichtsconsulente

Ik ben Marian de Bruin. In 2003 heb ik het diploma Gewichtsconsulent gehaald. Ik ben zeer gemotiveerd om u te begeleiden in uw gewijzigde eetgedrag en eetgewoonten. Mijn streven is om deze wijziging zodanig vorm te geven dat u én gewicht verliest (of aankomt als u te licht bent) én weet dat u gewoon lekker kan blijven eten.
Lees verder »

Bezoek Marian de Bruin Gewichtsconsulente

5

Reviews en Ervaringen over Wichtich

Wichtich

403 Forbidden


Lees verder »

Bezoek Wichtich