Flevoland

Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over 2bHealthy

2bHealthy

Een goed gewicht is belangrijk voor een lang en gezond leven. Het doel van 2bHealthy is om zoveel mogelijk mensen te helpen gezond en fit te worden en te blijven. Of het nu gaat om afvallen, aankomen, sportvoeding of gewoon advies op het gebied van gezonde voeding, u bent bij ons aan het juiste adres.
Lees verder »

Bezoek 2bHealthy

2

Reviews en Ervaringen over Hennie Gewichtsconsulent

Hennie Gewichtsconsulent

Mijn naam is Hennie de Ruiter, ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente en woon in Lelystad.Ik heb een eigen praktijk aan huis en ik bied consulten op locatie aan. Ook als ervaringsdeskundige weet ik hoe belangrijk gezond eten en voldoende beweging is. Maar dat het kunnen genieten van eten ook heel belangrijk is. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging (BGN) Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Ik volg regelmatig bij en nascholing
Lees verder »

Bezoek Hennie Gewichtsconsulent

3

Reviews en Ervaringen over Peter Bos Leefstijlcoach

Peter Bos Leefstijlcoach

Peter Bos Leefstijlcoach: ieder persoon is anders. De één heeft een zittend beroep, een ander is veel onderweg of werkt in wisseldiensten. De één heeft een gezin met kinderen, een ander is juist alleenstaand.

Dit heeft allemaal invloed op iemands voedingspatroon. Bij voeding spelen emoties en persoonlijke omstandigheden een belangrijke rol. Daarom krijgt iedere cliënt van mij op maat gemaakte persoonlijke voedingsadviezen.
Lees verder »

Bezoek Peter Bos Leefstijlcoach