Drenthe

Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over Live Light

Live Light

We leven in een wereld waarin overal voedsel is. Het is lastig om alle verleidingen te weerstaan. Bij Live light kun je terecht voor het aanleren van een gezonde manier van eten die je vervolgens een leven lang met plezier volhoudt.
Lees verder »

Bezoek Live Light

2

Reviews en Ervaringen over Eet OK

Eet OK

Eet OK! begeleidt je naar een gezonde leefstijl die bij jou past en richt zich naast voeding ook op bewegen en vooral op verandering van leefgewoonten.
Het uiteindelijke doel is een blijvend resultaat waar jij je OK! bij voelt. Dit bereik je geleidelijk aan,
zodat je mentaal en fysiek de nieuwe leefstijl eigen kan maken.


Lees verder »

Bezoek Eet OK

3

Reviews en Ervaringen over Evenwichtig.nu

Evenwichtig.nu

Evenwichtig.nu: gewichtsbeheersing door inzicht en bewustwording van juiste voeding.
Lees verder »

Bezoek Evenwichtig.nu

4

Reviews en Ervaringen over Gewichtsconsulente Gerda

Gewichtsconsulente Gerda

Ik ben Gerda Haan, gediplomeerd gewichtsconsulente. Ook in een leven met een drukke baan, studie of een gezin is een blijvende verandering in je levensstijl mogelijk. Je moet alleen even weten hoe! En daar kan ik je in begeleiden.
Dit betekent een individueel afgestemd programma voor iedere cliėnt.
Lees verder »

Bezoek Gewichtsconsulente Gerda

5

Reviews en Ervaringen over Het Voedingsadvieshuis

Het Voedingsadvieshuis

Het Voedingsadvieshuis is een praktijk waar kinderen en volwassenen met gewichtsproblemen (over- of ondergewicht) individueel maar ook in groepsverband een gezonde levensstijl aanleren die bij hen past.
Lees verder »

Bezoek Het Voedingsadvieshuis

6

Reviews en Ervaringen over Joke van de Grift Gewichtsconsulente

Joke van de Grift Gewichtsconsulente

Mijn naam is Joke van de Grift. Ik heb de opleiding voor gewichtsconsulente gevolgd omdat ik voeding, gezondheid en je goed voelen belangrijk vind. Ik werk volgens de waarden en normen van het voedingscentrum en ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN).
Lees verder »

Bezoek Joke van de Grift Gewichtsconsulente

7

Reviews en Ervaringen over Lichaam Op Orde

Lichaam Op Orde

Lichaam op orde in Ruinen kan u helpen bij het (terug)vinden van de balans in uw lichaam. Lucie Boelen is gespecialiseerd in voedingsadviezen met vooral natuurlijke voedingsmiddelen.

De rode draad om te komen tot een lichaam op orde is gezonde voeding volgens de Schijf van vijf, eventueel aangevuld door extra groenten en natuurlijke supplementen.
Lees verder »

Bezoek Lichaam Op Orde

8

Reviews en Ervaringen over Marja Spies Gewichtsconsulente

Marja Spies Gewichtsconsulente

Mijn naam is Marja van den Berg–Spies. Als jarenlange ervaringsdeskundige weet ik hoe moeilijk het is om op een gezond gewicht te komen en dat te behouden. Deze ervaring, in combinatie met de studie gewichtsconsulente, wil ik graag gebruiken om u (en uw gezinsleden) te begeleiden naar een gezonde en slanke toekomst.
Lees verder »

Bezoek Marja Spies Gewichtsconsulente

9

Reviews en Ervaringen over Toiora

Toiora

Toiora gewichtsbeheersing
Lees verder »

Bezoek Toiora

10

Reviews en Ervaringen over Voedingspraktijk Balanz

Voedingspraktijk Balanz

Voedingspraktijk Balanz begeleidt jouw naar een gezond gewicht door een gezondere levensstijl. Geen nieuw wonderdieet, maar duurzaam resultaat. Geen algemene adviezen, maar een persoonlijke benadering. Niet het zoveelste dieet, maar levenslang gezond zijn. Voedingspraktijk Balanz helpt je te werken aan gedragsverandering, zodat je een ongezond gewicht, een ongezonde levensstijl en het patroon van jojoėn, diėten, afvallen en weer aankomen voorgoed achter je kan laten.
Lees verder »

Bezoek Voedingspraktijk Balanz

11

Reviews en Ervaringen over Your Coach

Your Coach

Welkom op de website van Your Coach Johanna Arends. Your Coach is dé praktijk voor professionele en gespecialiseerde begeleiding op gebied van Voeding, Beweging en Lifestyle coaching. Your Coach richt zich op fit zijn!

Dieet
Lees verder »

Bezoek Your Coach