Zuid-Holland

Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over Aarts Sport Lisse Gewichtsconsulenten

Aarts Sport Lisse Gewichtsconsulenten

U wilt succesvol afvallen… maar weet niet hoe? Nu nieuw in de regio: Aarts Sport Lisse Gewichtsconsulenten.
Lees verder »

Bezoek Aarts Sport Lisse Gewichtsconsulenten

2

Reviews en Ervaringen over Ans Bosman gewichtsconsulente

Ans Bosman gewichtsconsulente

Ik ben Ans Bosman, Gewichtsconsulente in Leiderdorp en omgeving. Mijn missie is om mensen een gezonde leefstijl aan te leren. De uitwerking van gezonde voeding bij overgewicht kent vele pluspunten.

In 2011 heb ik het diploma Gewichtsconsulente behaald. Daarnaast heb ik extra trainingen gedaan in het coachen en begeleiden van mensen met overgewicht.
Lees verder »

Bezoek Ans Bosman gewichtsconsulente

3

Reviews en Ervaringen over Astrid Schneiders Gewichtsconsulente

Astrid Schneiders Gewichtsconsulente

Astrid Schneiders Gewichts- en Welzijnsconsulente: wil je fit zijn en lekker in je vel zitten? Blij zijn met jezelf en met je lichaam? Genieten van je eten, zonder schuldgevoel? Dan heb je nu de eerste stap in de goede richting gezet!
Lees verder »

Bezoek Astrid Schneiders Gewichtsconsulente

4

Reviews en Ervaringen over Diet Centra

Diet Centra

DietCetera website, met heel veel voedingsinformatie

DietCetera schrijft voedingsadviezen voor u uit betreffende een keur aan dieetwensen of voedingseisen (voedingsdoelen).
Lees verder »

Bezoek Diet Centra

5

Reviews en Ervaringen over EHVoedingsadvies

EHVoedingsadvies

HVoedingsadvies, Lekker in je vel coach!

Mijn missie is om de 40+ vrouw meer kwaliteit van leven en gezondheid te laten ervaren. Door een op jou toegespitst voedingsadvies en leefstijl-interventies die helemaal bij jou en je leefstijl passen.


Lees verder »

Bezoek EHVoedingsadvies

6

Reviews en Ervaringen over Figuurstudio Tineke

Figuurstudio Tineke

Leidschendam Gewichtsconsulent Voedingscoach | Figuurstudio Tineke

Leidschendam Voorburg gewichtsconsulent voedingscoach lifestylecoach
Lees verder »

Bezoek Figuurstudio Tineke

7

Reviews en Ervaringen over FOOD IS ME

FOOD IS ME

Welkom bij FOOD IS ME, de praktijk voor gezond advies over voeding en leefstijl. U kunt bij de praktijk terecht met uiteenlopende hulpvragen, zowel particulier als zakelijk.

Elke nieuwe gezonde gewoonte, hoe klein ook, is een investering in een gezondere toekomst. Maak vandaag de keuze voor een nieuwe start. Neem contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Lees verder »

Bezoek FOOD IS ME

8

Reviews en Ervaringen over Foodtality

Foodtality

Foodtality adviseert over gezonde voeding en coacht je naar een vitaal gewicht met blijvend resultaat. Consulten zijn zowel overdag als 's avonds mogelijk. Heb je nog vragen of wil je eerst kennis maken? Ik neem graag de tijd voor een (gratis en vrijblijvend) gesprek.
Lees verder »

Bezoek Foodtality

9

Reviews en Ervaringen over Gewicht in Evenwicht

Gewicht in Evenwicht

Gewicht in Evenwicht: Praktijk voor gewichtsbeheersing. Mijn naam is Eline Le Mair, gediplomeerd gewichtsconsulent. Mijn missie: cliënten persoonlijk begeleiden/coachen, uitgaande van gezonde voeding volgens de richtlijnen van het Voedingscentrum. Deze richtlijnen worden aangehouden in combinatie met voldoende beweging.

Tevens bekijk ik met u uw persoonlijke valkuilen die het lichaamsgewicht uit balans brengen en probeer ik te werken aan een persoonlijke oplossing die blijvend zal zijn.
Lees verder »

Bezoek Gewicht in Evenwicht

10

Reviews en Ervaringen over Gewichtsconsulent Leiden Marjoleine Klapwijk

Gewichtsconsulent Leiden Marjoleine Klapwijk

BGN gewichtsconsulent, medisch maatschappelijk werker en leefstijlcoach Marjoleine Klapwijk heeft een programma ontwikkeld waarmee je in 6 maanden je leefstijl op het gebied van eten en bewegen kunt veranderen. Als gevolg daarvan zul je in de eerste 16 weken van dit programma ± 10 – 15% afvallen.
Lees verder »

Bezoek Gewichtsconsulent Leiden Marjoleine Klapwijk

11

Reviews en Ervaringen over Gewichtsconsulent Van der Meer

Gewichtsconsulent Van der Meer

Gewichtsconsulent Van der Meer kan u helpen!

Mijn advies zal altijd gebaseerd zijn op gezonde, volwaardige voeding, in combinatie met voldoende beweging. Uw persoonlijke voorkeur zal hier uiteraard in meegenomen worden. Genieten van lekker eten blijft belangrijk.De eerste stap heeft u inmiddels gezet.
Lees verder »

Bezoek Gewichtsconsulent Van der Meer

12

Reviews en Ervaringen over Gezond op Gewicht

Gezond op Gewicht

Voel jij je futloos en heb je behoefte aan energie? Heb jij niet het meest ideale streefgewicht? Kies dan nu voor een gezonde manier van leven. Op gewicht komen en op gewicht blijven hoort daar natuurlijk bij.

Gezond op Gewicht gaat niet over diëten maar over gezond eten, genieten en bewegen zodat ook jij het juiste gewicht kan bereiken en behouden. Een beetje hulp daarbij kan jou net die oplossing bieden.
Lees verder »

Bezoek Gezond op Gewicht

13

Reviews en Ervaringen over Ingrid de Klerck gewichtsconsulente

Ingrid de Klerck gewichtsconsulente

Ingrid de Klerck gewichtsconsulente: Wat mijn aanpak uniek maakt, is mijn persoonlijke stijl van coachen (positief en oplossingsgericht) en de werkmap die ik zelf geschreven heb, die ik aanpas aan uw omstandigheden, en die u alle kennis en vaardigheden zal geven die u nodig hebt om een leven lang slank en vitaal te blijven.
Lees verder »

Bezoek Ingrid de Klerck gewichtsconsulente

14

Reviews en Ervaringen over Karin De Zoete

Karin De Zoete

Iedereen kan bij mij succesvol afvallen dankzij een persoonlijk op maat gemaakt voedingsprogramma met normale lekkere maaltijden en tussendoortjes. Het wordt ondersteund door per persoon geselecteerde voedingssupplementen.

Waarom ik wel resultaat kan garanderen, zelfs voor de moeilijkste gevallen? Ook voor mensen met (ernstige) gezondheidsklachten en medicijngebruikers? Heel simpel. Omdat een standaard dieet niet voor iedereen werkt. Omdat de gemiddelde Nederlander niet bestaat. Denk alleen al aan lichaamsbouw, genen, leeftijd, overgang, medicijngebruik of gezondheidsklachten. Daarom zijn e
Lees verder »

Bezoek Karin De Zoete

15

Reviews en Ervaringen over Lijnen op Maat

Lijnen op Maat

Caroline Schurmans van Lijnen op Maat: als voedings- en personal coach ben ik aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland, die zich inzet voor de kwaliteit van voeding- en leefstijladvisering in ons land. Ik ben opgeleid om gezonde mensen met gewichtsproblemen te begeleiden.

Ben je, net als ik destijds, het gejojo he-le-maal zat? Of wil je eens een keertje af van dat ‘emotie-eten’? Neem dan eens vrijblijvend contact met me op.
Lees verder »

Bezoek Lijnen op Maat

16

Reviews en Ervaringen over Living Well

Living Well

Fitness in Gorinchem doe je bij sportschool Living Well

Fitness in Gorinchem doe je bij sportschool Living Well Health & Fitness. Maak nu gratis kennis via een Gratis Proefweek Fitness en ervaar Living Well Health & Fitness
Lees verder »

Bezoek Living Well

17

Reviews en Ervaringen over Pauline Kloeg Gewichtsconsulent

Pauline Kloeg Gewichtsconsulent

Pauline Kloeg:

Voedings- en Gewichtsconsulent

Sportvoedingsadvies

Counselor

Nordic Walking
Lees verder »

Bezoek Pauline Kloeg Gewichtsconsulent

18

Reviews en Ervaringen over pi-ee

pi-ee

Mijn naam is Petra Hersbach, geboren in 1964 en gediplomeerd gewichtsconsulent. Bij mij zul je niet zozeer advies krijgen om te diëten (veel afvallen in weinig tijd) maar zal ik je helpen je levensstijl aan te passen. Hiermee voorkom je namelijk het 'jojo-effect' dat maar al te vaak optreedt na afloop van een dieet.

Mijn doel is om je Personal Assistent te zijn die je helpt jezelf een gezonde levensstijl eigen te maken. Dit geldt zowel voor gezonde personen die overgewicht hebben als voor gezonde personen met ondergewicht. Jouw eigen lifestyle PA dus, of (met een knipoog) in het Nederland
Lees verder »

Bezoek pi-ee

19

Reviews en Ervaringen over Pien Odijk

Pien Odijk

Pien Odijk


Lees verder »

Bezoek Pien Odijk

20

Reviews en Ervaringen over Praktijk Voeding en Gewichtsbeheersing A. Haarsma

Praktijk Voeding en Gewichtsbeheersing A. Haarsma

Welkom bij Praktijk Voeding en Gewichtsbeheersing A. Haarsma. Als gediplomeerd voedings- en gewichtsconsulent begeleid ik gezonde volwassenen met over- of ondergewicht. Hierbij gebruik ik geen afslankproducten. Ik werk met gezonde voeding en beweegadviezen.

Daarnaast houd ik me als voedings- en gewichtsconsulent bezig met het opstellen van een op de persoon afgestemd behandelplan, het begeleiden van groepen bij het volgen van een dieet, maar bijvoorbeeld ook met het geven van voorlichting tijdens informatiebijeenkomsten.
Lees verder »

Bezoek Praktijk Voeding en Gewichtsbeheersing A. Haarsma

21

Reviews en Ervaringen over Pura Voedingscoach

Pura Voedingscoach

Pura Voedingscoach - Gewichtsconsulent | Leiden

Jouw voedingscoach en gewichtsconsulent in Leiden. Ook gespecialiseerd in kinderen. Start vandaag met persoonlijk voedingsadvies. Pura helpt je om in korte tijd je gezondheid te verbeteren. Zo kan je terecht voor een persoonlijk advies over gezonde voeding, afvallen onder begeleiding of net aankomen.
Lees verder »

Bezoek Pura Voedingscoach

22

Reviews en Ervaringen over Rebalanced

Rebalanced

Rebalanced: wil je nu definitief van je overtollige kilo’s af, zonder honger? Zoek je hulp bij het vinden van een gezond voedingspatroon, precies op jou afgestemd? Die heb je nu gevonden!

Ik ben Pien Odijk, gediplomeerd gewichtsconsulent te Vlaardingen, aangesloten bij de BGN (Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland).
Lees verder »

Bezoek Rebalanced

23

Reviews en Ervaringen over Sylvia van Willigen

Sylvia van Willigen

Sylvia van Willigen – En nog een WordPress site


Lees verder »

Bezoek Sylvia van Willigen

24

Reviews en Ervaringen over V-4vitality

V-4vitality

Een goed gewicht is belangrijk voor een gezond leven en een vitaal gevoel. We weten allemaal wat gezonde voeding is, maar weet je het ook in te passen in je drukke bestaan? Het doel van V-4vitality is om mensen te helpen met de bewustwording van het huidige voedingspatroon.
Lees verder »

Bezoek V-4vitality

25

Reviews en Ervaringen over Weight Counseling Methode

Weight Counseling Methode

Wil jij ook in tien weken vijf kilo afvallen op een gezonde manier met blijvend resultaat? Kies dan voor Weight Counseling Methode.

De Weight Counseling Methode leert je op een andere manier met voeding en beweging om te gaan en zorgt ervoor dat je verantwoord afvalt. Door het volgen van deze methode werk je aan een gezonde levensstijl.
Lees verder »

Bezoek Weight Counseling Methode