Groningen

Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over Gewichtsconsulente-Midwolda

Gewichtsconsulente-Midwolda

Bij gewichtsconsulente-midwolda kun jij onder deskundige begeleiding toewerken naar een nieuwe leefstijl en een gezond gewicht. Wil jij met je gezondheid aan de slag, maar ben je bang voor voedingsschema's en calorieën tellen? Dat is niet nodig. Ook in een leven met een drukke baan, een studie of een gezin is een blijvende verandering in je levensstijl mogelijk. Je moet alleen weten hoe.
Lees verder »

Bezoek Gewichtsconsulente-Midwolda

2

Reviews en Ervaringen over Goud Gewicht

Goud Gewicht

Welkom bij GOUD GEWICHT praktijk voor gewichtsbeheersing. Waarom de naam Goud Gewicht? Goud betekent in het Nederlands: 'waardevol, duurzaam'.
In het Gronings betekent goud: 'goed'. Goud Gewicht: een goed, gezond gewicht is waardevol!

Op onze site kunt u lezen wat gediplomeerd gewichtsconsulent Regina Datema van praktijk Goud Gewicht uit Loppersum (Groningen) voor u kan betekenen.
Lees verder »

Bezoek Goud Gewicht

3

Reviews en Ervaringen over In-even-wicht

In-even-wicht

In-even-wicht stimuleert mensen die verbetering willen van hun energie, zowel op het werk als privé. De praktijk biedt VitaliteitsCoaching: een unieke combinatie van advies én coaching op het gebied van voeding, beweging en leefstijl.

Afvallen is meer dan alleen naar je eetpatroon kijken. IN-EVEN-WICHT leert je bewust te worden van je eet- en leefgewoonten en hoe je dit patroon kunt veranderen. Hoe krijg je iemand letterlijk en figuurlijk in beweging? In-even-wicht doet dat door te coachen en daardoor hardnekkige gedragspatronen te veranderen.
Lees verder »

Bezoek In-even-wicht

4

Reviews en Ervaringen over Petra de Groot Gewichtsconsulent

Petra de Groot Gewichtsconsulent

Lekker eten en toch afvallen. Dat biedt gewichtsconsulent Petra de Groot uit Groningen. Geen dieet van droge crackers of maaltijden met ingrediënten die je niet lust. Maar een effectieve aanpak waarbij je kunt blijven eten wat je lekker vindt.

Ik geef een persoonlijk advies. Je leert binnen 3 maanden een methode waardoor je op jouw ideale gewicht komt en blijft.
Lees verder »

Bezoek Petra de Groot Gewichtsconsulent

5

Reviews en Ervaringen over Praktijk Gewichtig

Praktijk Gewichtig

Bent u ook steeds in strijd met uw gewicht .... heeft u alle dieéten al geprobeerd en het ideale gewicht was maar tijdelijk! Crassdieëten werken maar heel kort en houdt u niet lang vol. Bij Praktijk Gewichtig leert u bewust met voeding om te gaan en gaat u weer genieten van eten.

Meld u snel aan voor een gratis kennismakingsgesprek, om samen aan de slag te gaan om een gezond eetpatroon aan te leren. Dat betekent niet dat u nooit meer iets extra's mag eten. Wat u gaat leren is goede gezonde keuzes te maken.
Lees verder »

Bezoek Praktijk Gewichtig

6

Reviews en Ervaringen over SmilingBody

SmilingBody

Afvallen in Delfzijl en omstreken | Smiling Body

Smiling Body: praktijk voor gewichtsbeheersing en afvallen in Delfzijl. Wij kunnen u onder persoonlijke begeleiding helpen met afvallen.
Lees verder »

Bezoek SmilingBody

7

Reviews en Ervaringen over Van der Vlugt Voedingsadvies

Van der Vlugt Voedingsadvies

U bent op zoek naar de juiste manier om de problemen rond uw gewicht op te oplossen. Misschien heeft u in het verleden al verschillende soorten diëten geprobeerd… zonder blijvend resultaat. Dan is het nu tijd voor een andere aanpak, mét resultaat!

Van der Vlugt Voedingsadvies beschikt over alle middelen die nodig zijn om u hierbij te helpen. Als gediplomeerd voedings- en gewichtsconsulent kan ik u met raad en daad bijstaan tijdens uw veranderingsproces.
Lees verder »

Bezoek Van der Vlugt Voedingsadvies