Home Ľ Nieuwste Reviews

Nieuwste Reviews

Three66pt - Uitstekend

0

Review:
Zeer professioneelbegeleiding, op maat gemaakte training en voedingsplan. Hun begeleiding is 24/7 en kan altijd met elke vraag bij ze terecht. Inmiddels 28kg. afgevallen, voel me fitter en beter dan ooit.

Sterke punten:
Toegewijd, veel kennis over voedingen sport.

Zwakke punten:
Geen

Lisa beveelt Three66pt aan bij vrienden/bekenden

0 Reacties

2bHealthy - 2bHealthy in Zuid-Holland bestaat niet meer

0

Review:
Ik ben in 2016 gestart met de onderneming 2B Healthy, en krijg nu een verwijzing naar deze pagina/review. Het betreft een niet meer bestaande onderneming in Zuid-Holland.

Ik heb geenszins een relatie met de oude eigenaren van 2bHealthy, en ben ook niet specifiek een gewichtsconsulente. Ik ben vitaliteitscoach, gericht op voeding, beweging en stressreductie.

Ik heb de eigenaren van deze site gevraagd de review te verwijderen en de locatie van het bedrijf aan te passen aangezien ik in Almere gevestigd ben.

Met vriendelijke groet,
2B Healthy
Denise Tiebot

Sterke punten:
Persoonlijk advies bij veelvoorkomende klachten als vermoeidheid, overgewicht, burn-out, slapeloosheid, opgeblazen gevoel, huidproblemen etc., maar ook hoofdpijn, pijnlijke gewrichten, diabetes, niet kunnen bewegen/sporten, uitblijvende menstruatie (pcos) en het verhogen van de algehele vitatilteit

Allereerst wordt er gekeken naar de oorzaak van de klachten, en gaan wij deze te lijf, door een plan op maat gericht op de juiste voeding, niet meer, maar op de juiste manier bewegen en stressreductie/ontspanning

Denise beveelt 2bHealthy aan bij vrienden/bekenden

0 Reacties

Slimline Limburg - Meer energie!

0

Review:
Ik kwam bij Elena met een chronische vermoeidheid syndroom. Ik wist dat ik iets met de voeding moest doen maar alleen lukte het niet. Ik begon langzaam te leren en aanpassen welke producten mag ik eten en met welke te combineren om meer energie te krijgen. Na een paar maanden voelde ik al energie te stromen Daarnaast ben ik ook een paar kilo's kwijt. Een leuke cado! Ik ben nog steeds onder begeleiding omdat ik een professionele ondersteuning nodig en ik leer nog steeds nieuwe dingen in de wereld van voeding en de leefstijl.

Sterke punten:
Professionele begeleiding, super!

Patricia beveelt Slimline Limburg aan bij vrienden/bekenden

0 Reacties

Kersvers Voedingadvies - Juul denkt mee!!

0

Review:
Juul is een hele fijne coach voor mij op het gebied van het veranderen.... naar de juiste voeding en welke beweging het beste is voor mij, een opmaat gemaakt pakketje.
Ze weet met zachte maar directe hand je handvatten mee te geven die je in de juiste richting duwen.

Sterke punten:
Blijft motiveren, denkt mee,

Zwakke punten:
tot nu toe geen gevonden

Marieke beveelt Kersvers Voedingadvies aan bij vrienden/bekenden

0 Reacties

Kersvers Voedingadvies - Geen dieet maar aanpassing leefstijl

0

Review:
Juul kan je veel informatie geven over puur en biologisch eten. van Juul geleerd dat het niet alleen gaat om calorieën te tellen, maar om gezonde produkten tot je te nemen. Je kunt heel lekker en gezond eten en helemaal niet het idee hebben dat je een dieet volgt.
0 Reacties

MensEnVoeding.nu - MensEnVoeding.nu erg prettige ervaring en begeleid

0

Review:
Michel heeft me erg goed geholpen. Ik heb zijn ideeën en adviezen op geen enkel moment als dwingend of opgelegd ervaren. Michel luistert goed naar wat ik zeg en weet van daaruit goed de vinger op de juiste plek te leggen. Zonder Michel waren de doelen die ik gesteld had waarschijnlijk een stuk lastiger te behalen terwijl hij me toch het gevoel gegeven heeft dat ik het zelf heb gedaan.
Ik vind hem een held!

Evert beveelt MensEnVoeding.nu aan bij vrienden/bekenden

0 Reacties

Slimline Limburg - Professionele begeleiding

0

Review:
Ik ben Raymond, 45 jaar. Sinds enige tijd begeleidt Elena mij bij het ontwikkelen van een gezond eet- en beweegpatroon. Ik ben in mijn leven zelden slank geweest, maar sinds ik stopte met roken nam mijn gewicht gestaag toe. Toen ik eenmaal meer dan 100 kilo woog besloot ik om professionele hulp te zoeken. Bij de keuze voor haar als coach was het voor mij belangrijk dat ze zelf ooit is afgevallen en dus weet hoe moeilijk dat kan zijn.

Zoals zo veel mensen met overgewicht heb ik in mijn leven al heel wat verschillende diëten gevolgd. Helaas heb ik hier vooral mee bereikt dat ik ben gaan jo-jo-en en dat ik steeds iets zwaarder werd dan voor ik met het dieet begon. Iedereen die vaker veel moeite heeft gedaan om een paar kilo kwijt te spelen weet hoe frustrerend het is om te merken dat je weer opnieuw aankomt.

Met de hulp van Elena is het me geluk om zonder dieet heel geleidelijk meerdere kiloís af te vallen. Ze geeft veel informatie en ze heeft gelukkig meer geduld dan ikzelf en dat is belangrijk voor me omdat ik zonder haar begeleiding uit wanhoop al lang weer op een nieuwe crashdieet zou zijn over gestapt. Ze heeft me zelfs zo ver gekregen dat ik weer ben gaan sporten en dat ik dit nu al bijna vijf maanden volhoud. Door het sporten voel ik me fitter. Ik weeg inmiddels weer minder dan 100 kilo en heb onlangs een aantal nieuwe broeken gekocht die een maat kleiner zijn.

Raymond beveelt Slimline Limburg aan bij vrienden/bekenden

0 Reacties

MensEnVoeding.nu - een nieuw begin

0

Review:
Michel is een rustige man die vertrouwen geeft en veel kennis van voeding heeft.
Met behulp van NLP heeft hij mij op een andere manier naar mijn overtuigingen laten kijken, waardoor ik de manier waarop ik met eten omga, kan veranderen.

liesbeth beveelt MensEnVoeding.nu aan bij vrienden/bekenden

0 Reacties

Olijf Voedingsadvies - Eerlijk en gedegen advies

0

Review:
Annette is een eerlijke en warme vrouw die haar uiterste best doet om te coachen naar een gezonder eet- en beweegpatroon. Ook voor kinderen heeft Annet een speciaal programma: Kikforkids. Met leuke oefeningen, spelletjes en werkbladen worden kinderen gecoacht naar een gezonde leefstijl.

Sterke punten:
Individuele aandacht en warm contact. Annette weet alles positief te benaderen en geeft daardoor energie.

Jacqueline beveelt Olijf Voedingsadvies aan bij vrienden/bekenden

0 Reacties

Live Light - Live Light

0

Review:
Ik heb bij Trudy Wagenaars van Live Light een 10-weekse cursus gevolgd om vitaler en gezonder slank te worden. Ik kreeg een zeer bruikbare map waaraan elke week een nieuw hoofdstuk werd toegevoegd. Deze stap voor stap aanpak werkte erg goed, omdat je niet in één keer je hele levensstijl om kunt gooien. Je krijgt bijvoorbeeld inzicht in je eetpatroon en leert je valkuilen te herkennen. Er wordt aandacht besteed aan veel verschillende aspecten van afvallen, zoals omgaan met verleidingen, bewegen, gezond eten etc.

Ik heb nu een hele goede basis waarop ik steeds kan terugvallen. Ik heb al jaren 'dieetervaring' en ken het jojo-effect maar al te goed. Ik ben nu niet meer 'op dieet', maar ik heb geleidelijke aanpassingen gemaakt in mijn levensstijl. Dankzij Trudy heb ik mezelf in het afgelopen jaar weten te stabiliseren en ben ik me heel bewust geworden van mijn eigen valkuilen. Trudy is meer dan een diëtiste die veel weet over voedingsmiddelen; ze weet goed in te spelen op de psychologische kant van eten (voor mij heel erg belangrijk!) en ze weet veel over het menselijk lichaam.

Sterke punten:
* Een stapsgewijze aanpak waarbij uiteindelijk verschillende aspecten van je levensstijl worden aangepakt.
* Trudy houdt erg van koken (is zelf kok geweest) en kan je echt inspireren om nieuwe gezonde recepten te proberen
* Trudy geeft ook Pilateslessen in een kleine groep waarbij ze aandacht besteedt aan inspanning en ontspanning.
* Kortom, door haar veelzijdigheid kan Trudy je op verschillende manieren helpen om gezonder, fitter en slanker te worden.

Zwakke punten:
Geen.

Evelien beveelt Live Light aan bij vrienden/bekenden

0 Reacties

In the Spotlight