Utrecht

Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over Olijf Voedingsadvies

Olijf Voedingsadvies

Het uitgangspunt van de begeleiding is: Hoe zou het zijn om nooit meer te diëten en gewoon gezond te gaan eten? Hoe zou het zijn om je lijf te geven wat het echt nodig heeft? Wanneer je dit wilt onderzoeken en hierin stappen wilt zetten, dan ben je hier aan het goede adres!
Lees verder »

Bezoek Olijf Voedingsadvies

2

Reviews en Ervaringen over A-Kilo

A-Kilo

A-Kilo is namelijk al 7 jaar het adres in Houten, Nieuwegein en omstreken waar u onder professionele begeleiding afvalt. De kracht van A-Kilo zit in de zeer persoonlijke aanpak en de positieve manier van coachen door gewichtscoach Viola Vernooy. Mijn doel is dat iedereen zonder hongergevoel een gezond gewicht bereikt. U gaat steeds weer met een positief gevoel en gemotiveerd naar huis.

De naam A-Kilo zegt het al, Afvallen Kan Ik Lekker Ook, afvallen is het doel, maar dan wel op een manier waarbij ook ruimte is om te genieten. U ervaart dat dit echt niet al te moeilijk hoeft te zijn. Zie oo
Lees verder »

Bezoek A-Kilo

3

Reviews en Ervaringen over Alice Voeding En Gewicht

Alice Voeding En Gewicht

Alice Voeding En Gewicht: Mijn naam is Alice Verhoeff. Vanaf september 2009 run ik een praktijk voor voedingsadvies en gewichtsbeheersing in Veenendaal, waarin ik met veel plezier mensen met gewichtsproblemen begeleid naar een gezond gewicht en een gezonder leven.

Ik werk niet met een ingewikkeld of streng dieet, shakes of supplementen, maar wil je stap voor stap een gezond voedingspatroon en gedrag aanleren. Op deze manier is het voor jou goed vol te houden en heeft het ook op langere termijn effect.
Lees verder »

Bezoek Alice Voeding En Gewicht

4

Reviews en Ervaringen over Balans Bewust

Balans Bewust

Balans Bewust begeleidt mensen met gezond afvallen. Uit eten geweest en denken aan een balansdag de dag erna, een zak chips helemaal opgegeten hebben en je schuldig voelen, je knoopje van je broek niet meer dicht kunnen krijgen, herkenbaar? Je gewicht op peil houden en je daarbij fit, energiek en lekker in je vel voelen, wil je dat?

Balans Bewust is een praktijk voor begeleiding, advies en coaching op het gebied van voeding en beweging. Dit betekent een op maat gemaakt voedingsadvies volgens de richtlijnen van het Voedingscentrum en een haalbaar beweegplan.
Lees verder »

Bezoek Balans Bewust

5

Reviews en Ervaringen over Gewichtsconsulent Leidsche Rijn

Gewichtsconsulent Leidsche Rijn

Wil je afvallen op een gezonde manier, met blijvend gewichtsverlies?
Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek met Gewichtsconsulent Leidsche Rijn in Utrecht

- Permanente verandering van je leefstijl
- Op een manier die bij jou past
- Geen “verboden voedingsmiddelen”: je kunt alles eten
- Stap voor stap je eetgewoonten aanpassen
- Aandacht voor onderliggende oorzaken
- Goed vol te houden
- Blijvend gewichtsverlies
Lees verder »

Bezoek Gewichtsconsulent Leidsche Rijn

6

Reviews en Ervaringen over Goed in Vorm

Goed in Vorm

Je wilt graag afvallen en kunt daarbij wel wat hulp gebruiken. Van een diëtist of een gewichtsconsulent bijvoorbeeld. Want je wilt graag afslanken, maar ook gezond eten. Of je bent juist te mager en wilt van je ondergewicht af. Bij Goed in Vorm in Utrecht ben je hiervoor aan het juiste adres. Bij Goed in Vorm begeleidt een gewichtsconsulent, al dan niet in combinatie met een sportcoach, je naar een gezond gewicht.
Lees verder »

Bezoek Goed in Vorm

7

Reviews en Ervaringen over Ik Eet Lekker Gezond

Ik Eet Lekker Gezond

Gewichtsconsulent Maarssen - Ik eet lekker gezond

Gewichtsconsulent en voedingscoach in Maarssen. Voedingsadvies over gezonde voeding en afvallen met gebruik van pure en volwaardige producten.
Lees verder »

Bezoek Ik Eet Lekker Gezond

8

Reviews en Ervaringen over Janet Winter Gewichtsconsulente

Janet Winter Gewichtsconsulente

Mijn naam is Janet Winter. Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente en aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland.

Gezond eten en de juiste keuzes maken kun je echt leren en is vaak een kwestie van weten. Dat betekent echt niet dat je nooit meer iets lekkers mag. Daarnaast is voldoende beweging belangrijk. Ik kan je leren hoe dat makkelijk in te passen is in je dagelijkse leven.
Lees verder »

Bezoek Janet Winter Gewichtsconsulente

9

Reviews en Ervaringen over Je Lijf in Balanz

Je Lijf in Balanz

Gewichtsconsulent in Houten

Gewichtsconsulent in Houten, Als gediplomeerd gewichtsconsulent in Houten kan ik je helpen om een gezond gewicht te bereiken en dit te behouden. Je zult je energieker en gezonder gaan voelen, maar vooral meer “Zelfbewust en Zeker”, vandaar de Z in “JeLijfinBalanZ”.
Lees verder »

Bezoek Je Lijf in Balanz

10

Reviews en Ervaringen over Jolanda Benneker Gewichtsconsulente

Jolanda Benneker Gewichtsconsulente

Mijn naam is Jolanda Benneker, woonachtig in Maarssenbroek, en ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente. Ik geef u advies over voeding en beweging voor een gezonde levensstijl.

Elk mens zit anders in elkaar en met een advies speciaal op u afgestemd zal het minder moeite kosten om op een gezonde manier af te vallen of aan te komen en daarna op gewicht te blijven. Hierbij werk ik volgens de richtlijnen van het voedingscentrum. Verder ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging voor gewichtsconsulenten.
Lees verder »

Bezoek Jolanda Benneker Gewichtsconsulente

11

Reviews en Ervaringen over Nooitmeeropdieet.nl

Nooitmeeropdieet.nl

Nooitmeeropdieet.nl heeft een unieke aanpak ontwikkeld waarbij je op zoek gaat naar de oorzaak van je eetgedrag of overgewicht. Je leert ontspannen met eten om te gaan waardoor je blijvend kilo's verliest.

De afgelopen jaren hebben honderden mensen ervaren hoe ze op een andere manier blijvende resultaten kunnen boeken, zoals ontspannen met eten omgaan,
lekker in je vel zitten, positiever zelfbeeld en blijvend afvallen. De strijd met diëten loslaten maakt je zoveel lichter!
Lees verder »

Bezoek Nooitmeeropdieet.nl

12

Reviews en Ervaringen over Nuchter Afvallen

Nuchter Afvallen

Slim Slim - begeleiding door BGN Gewichtsconsulent

Slim Slim richt alle aandacht op uw persoonlijkheid en uw (eet) gewoontes. Professionele coaching door Gewichtsconsulente in Vreeland (Stichtse Vecht).
Lees verder »

Bezoek Nuchter Afvallen

13

Reviews en Ervaringen over Petra Vink Gewichtsconsulent

Petra Vink Gewichtsconsulent

Petra Vink Gewichtsconsulent
Lees verder »

Bezoek Petra Vink Gewichtsconsulent

14

Reviews en Ervaringen over Puur Een Gezond Gewicht

Puur Een Gezond Gewicht

Welkom bij Puur Een Gezond Gewicht, praktijk voor gewichtsbeheersing, voedingsadviezen en sportvoeding.
Lees verder »

Bezoek Puur Een Gezond Gewicht

15

Reviews en Ervaringen over Sana Vivendi

Sana Vivendi

Wil je lekker eten en ook gewicht verliezen? Heb je geen zin in diëten, maar wil je blijvend resultaat? Zie je door de bomen het bos niet meer als je boodschappen doet door het grote aanbod van producten in de supermarkt?

Sana Vivendi betekent letterlijk een gezonde levensstijl! Dit is precies waar ik voor sta. Rekeninghoudend met jouw drukke leven, met praktische tips die direct toepasbaar zijn in de praktijk.
Lees verder »

Bezoek Sana Vivendi

16

Reviews en Ervaringen over Sanitas Voedingsadvies

Sanitas Voedingsadvies

Hulp nodig bij afvallen? Vragen over voeding? Bij Sanitas Voedingsadvies kunt u met al uw (hulp)vragen terecht.

Wilt u graag afvallen onder begeleiding? Sanitas Voedingsadvies biedt een op maat afgestemd begeleidingstraject aan.
Lees verder »

Bezoek Sanitas Voedingsadvies

17

Reviews en Ervaringen over SlimGewicht

SlimGewicht

Als erkend gewichtsconsulente en ervaringsdeskundige wil ik jou graag leren bewuster en gezonder te eten. Wil je afvallen zonder jojo-effect, je gewicht op peil houden of misschien wel aankomen? SlimGewicht kan je daarbij helpen!

Door het geleidelijk aanpassen van je voedingspatroon en te leren bewuste en gezonde keuzes te maken, kun je jouw ideale gewicht bereiken en behouden.
Lees verder »

Bezoek SlimGewicht

18

Reviews en Ervaringen over Slimness Gewichtsconsulent

Slimness Gewichtsconsulent

Slimness Afvallen zonder dieet is de beste manier om blijvend kilo’s kwijt te raken. Slimness is aangesloten bij de BGN.
Lees verder »

Bezoek Slimness Gewichtsconsulent

19

Reviews en Ervaringen over Total Weight 4 You

Total Weight 4 You

Mijn naam is Christiana Zijl-Vrolijk ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente. In mijn praktijk begeleid ik gezonde mensen met over- en ondergewicht. Het bereiken van een gezond gewicht moet geleidelijk gaan door aanpassing in uw leef- en eetgewoonten. U hoeft niet totaal anders te gaan eten maar wel bewuster. Het is zo goed vol te houden, ook binnen een gezinsleven.
Lees verder »

Bezoek Total Weight 4 You