Overijssel

Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over Anka Gewichtsconsulent

Anka Gewichtsconsulent

ANKA Gewichtsconsulent is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met overgewicht die streven naar een gezond gewicht.
Lees verder »

Bezoek Anka Gewichtsconsulent

2

Reviews en Ervaringen over Big Apple Gewichtsconsulent

Big Apple Gewichtsconsulent

Als Big Apple Gewichtsconsulent wil ik de mensen graag bewust maken van hun eet- en drinkgewoontes. Mensen komen daarom ook naar mij toe om begeleid te worden bij gewichtsverandering. Ja, gewichtsverandering want de één wil afvallen terwijl een ander juist aan wil komen! We kijken dan onder andere naar de volgende onderwerpen: Wat neem je zo dagelijks nu in? Wanneer doe je dat, waarom doe je dat? Er zijn diverse manieren van begeleiding mogelijk; van losse consulten tot een heel traject.
Lees verder »

Bezoek Big Apple Gewichtsconsulent

3

Reviews en Ervaringen over BMI Gewichtsconsulenten

BMI Gewichtsconsulenten

Welkom bij BMI Gewichtsconsulenten. Ons motto is: je mag alles eten. Je hoeft alleen te kiezen. Het verschil is dat wij geen dieet voorschrijven. Wij gaan samen met jou op zoek naar de knelpunten d.m.v. onze coachingsmethode en opdrachten.
Lees verder »

Bezoek BMI Gewichtsconsulenten

4

Reviews en Ervaringen over Bodylifeplan

Bodylifeplan

Voedings- en bewegingsadvies Bodylifeplan
Lees verder »

Bezoek Bodylifeplan

5

Reviews en Ervaringen over De Olijftak

De Olijftak

Welkom bij De Olijftak! Ben jij van plan om aan je gezonde leefstijl te gaan werken? Zodat je je weer fit, slank en vitaal voelt?

Als je blijvend wilt afvallen, is de meest effectieve methode om een gezond eet- en leefpatroon aan te leren, zo blijf je op je gezonde gewicht en zit je vol energie!
Lees verder »

Bezoek De Olijftak

6

Reviews en Ervaringen over Die-eet Bewust

Die-eet Bewust

Ik ben Joke Aarsen, gewichtsconsulent met een eigen praktijk aan huis. Gevestigd te Deventer. Ik geef voedingsadvies aan volwassenen en kinderen die streven naar een gezond gewicht.

Die-eet Bewust is ontstaan doordat ik uit eigen ervaring weet hoe lastig het is om een gezond gewicht te krijgen en te behouden.
Lees verder »

Bezoek Die-eet Bewust

7

Reviews en Ervaringen over Elan Voedingsadvies & Begeleiding

Elan Voedingsadvies & Begeleiding

Elan Voedingsadvies & Begeleiding is een praktijk in Kampen die mensen begeleidt naar hun persoonlijke streefgewicht. Door middel van gezonde voeding en voldoende lichaamsbeweging wordt er een advies op maat gemaakt. De begeleiding vindt altijd één op één plaats. Niet alleen volwassenen kunnen begeleid worden maar kinderen ook.
Lees verder »

Bezoek Elan Voedingsadvies & Begeleiding

8

Reviews en Ervaringen over Gemma Beauty & Balance

Gemma Beauty & Balance

Gemma Beauty & Balance gewichtsconsulente en schoonheidsspecialiste
Lees verder »

Bezoek Gemma Beauty & Balance

9

Reviews en Ervaringen over GewichtCoach Wendy

GewichtCoach Wendy

GewichtCoach Wendy: er wordt op steeds meer manieren bewezen dat een ongezond voedingspatroon vele gezondheidsnadelen oplevert, sommige op de korte termijn en vele op de lange termijn. Het is daarom belangrijk om op tijd te beginnen met een gezonde levenswijze.

Wendy Dalhuisen ondersteunt u graag met haar professionele kennis bij het maken van de juiste eetkeuzes en helpt u bij het aanleren van een gezond voedingspatroon wat past bij uw persoonlijke situatie.
Lees verder »

Bezoek GewichtCoach Wendy

10

Reviews en Ervaringen over Gezond & Fit

Gezond & Fit

Welkom bij Gezond & Fit. Mijn naam is Margret Eppink en ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente, aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. In mijn praktijk aan huis in Tubbergen geef ik voedingsadviezen en begeleid ik gezonde mensen met gewichtsproblemen.
Lees verder »

Bezoek Gezond & Fit

11

Reviews en Ervaringen over Gezond en Slank

Gezond en Slank

Welkom op de site van Gezond en Slank. Mijn naam is Sjan Goeijenbier en ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente.

Gezond en Slank is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Wil je ook iets aan je overgewicht en/of je leef-en voedingspatroon doen? Ik wil je er graag bij helpen!
Lees verder »

Bezoek Gezond en Slank

12

Reviews en Ervaringen over IK Voedingsadvies

IK Voedingsadvies

Het belangrijkste onderdeel is bewustwording. Weet wat je eet, ken je gewoontes en het moeilijkste: verander het eetgedrag. Hier coacht IK u in.
Lees verder »

Bezoek IK Voedingsadvies

13

Reviews en Ervaringen over In Balans

In Balans

Als we in Balans zijn gaat het goed met ons. Dit kan door een uitgebalanceerde voeding, zonder allerlei pilletjes, drankjes, diëten en supplementen. Het is de bedoeling van In Balans dat u resultaat behaald, waar u uw hele verdere leven wat aan heeft.
Lees verder »

Bezoek In Balans

14

Reviews en Ervaringen over LEEF!

LEEF!

LEEF! Praktijk voor voeding & beweging. Mijn naam is Annemiek Suurenbroek, ik ben gediplomeerd gewichtscoach en voedingskundige en aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN).

Persoonlijke begeleiding of een eenmalig advies vindt plaats op afspraak in de praktijk; ook ’s avonds afspreken is mogelijk. Een kennismakingsgesprek is altijd gratis.
Lees verder »

Bezoek LEEF!

15

Reviews en Ervaringen over Sportfit Waanders

Sportfit Waanders


Sportfit Waanders -

Sportfit Waanders
Lees verder »

Bezoek Sportfit Waanders

16

Reviews en Ervaringen over Vitalé

Vitalé

Welkom bij Vitalé. Over gezonde voeding en beweging, kortom een gezonde leefstijl, wordt veel gezegd en geschreven. Voeding speelt een belangrijke rol in ons leven. Om gezond en fit te blijven is gezonde voeding en een gezonde leefstijl belangrijk. Mijn werkwijze heeft als doel je een blijvend eet- een leefpatroon aan te leren.
Lees verder »

Bezoek Vitalé