Limburg

Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over Slimline Limburg

Slimline Limburg

Welkom bij Slimline Limburg. Heb je vaak hoofdpijn, voel je je moe en heb je weinig energie, heb je een paar kilo’s teveel die je maar niet kwijt kunt raken? Klinkt dit bekend? Heb je er ooit bij stil gestaan dat je voeding en lifestyle de oorzaak kan zijn?

Met kennis over de juiste voeding, een gezond eetpatroon en meer bewegen kun je veel van zulke kwaaltjes voorkomen. Door professionele begeleiding met voedingsdeskundige kunnen je gezondheid, gewicht en leven veranderen.
Lees verder »

Bezoek Slimline Limburg

2

Reviews en Ervaringen over Afvallennu.nl

Afvallennu.nl

Mijn naam is Mieke Jegerings. Ik ben een gediplomeerd voedings- en gewichtsconsulent en begeleid volwassenen en kinderen met over- en ondergewicht op een gezonde manier naar een gezond gewicht.
Lees verder »

Bezoek Afvallennu.nl

3

Reviews en Ervaringen over Eten Natuurlijk

Eten Natuurlijk

Welkom bij Eten Natuurlijk. Eten, natuurlijk. Iedereen moet dit doen. Het is een eerste levensbehoefte. Zonder eten geen leven. Het is echter niet voor iedereen duidelijk hoe je zo gezond mogelijk eet. Met andere woorden, hoe je zo goed mogelijk voor jezelf kunt zorgen voor een lang en gezond leven. Want dat is het, meer niet. Zorgen voor jezelf. Daarbij hoort ook lief zijn voor jezelf. Gezond eten en lekker bewegen.

Als gewichtsconsulente en voedingscoach kijk ik niet alleen naar uw gewicht, maar houd ik mij vooral bezig met u, wie u bent en wat bij u past
Lees verder »

Bezoek Eten Natuurlijk

4

Reviews en Ervaringen over Fit en Food

Fit en Food

Mijn naam is Monique van Heugten, ik ben gediplomeerd gewichtsconsulent aangesloten bij de beroepsvereniging voor gewichtsconsulenten.

In mijn praktijk Fit en Food begeleid ik gezonde mensen met over- en ondergewicht, daarnaast ben ik werkzaam als assistent diëtist in het Laurentius Ziekenhuis. In deze funktie geef ik o.a. voorlichting m.b.t. "gezonde voeding" aan mensen met bijv. hart- en vaatziekten en COPD.
Lees verder »

Bezoek Fit en Food

5

Reviews en Ervaringen over Gewichtsconsulente Anja van de Vin

Gewichtsconsulente Anja van de Vin

Gewichtsconsulente Anja van de Vin | Beringe (Peel en Maas)

Afvallen moeilijk? Niet met de juiste hulp. Anja van de Vin is gewichtsconsulente in Beringe. Met haar coaching lukt het je!
Lees verder »

Bezoek Gewichtsconsulente Anja van de Vin

6

Reviews en Ervaringen over Gewichtsconsulente Limburg

Gewichtsconsulente Limburg

Gewichtsconsulente Limburg begeleidt bij het afslanken! Mylène Ruyters, schrijfster van het boek “wat zou Mylène zeggen” helpt om controle over je gewicht te krijgen.

Voedingsadvies, afslankbegeleiding, beweegadvies, online-advies en gewichtsbeheersing volgens de eigen ontwikkelde GCN afslankmethode ‘ik mag alles eten’.
Lees verder »

Bezoek Gewichtsconsulente Limburg

7

Reviews en Ervaringen over Gewichtsconsulente Wilskracht

Gewichtsconsulente Wilskracht

Home - Wil's kracht


Lees verder »

Bezoek Gewichtsconsulente Wilskracht

8

Reviews en Ervaringen over Gewichtsconsulentiepraktijk J. Bulles-Cremer

Gewichtsconsulentiepraktijk J. Bulles-Cremer

Gewichtsconsulentiepraktijk J. Bulles-Cremer: ik heb ruim 30 jaar ervaring als diëtist en al sinds 1978 een zelfstandige praktijk. Vanaf mei 2012 ben ik tevens gediplomeerd en geregistreerd gewichtsconsulent.
Lees verder »

Bezoek Gewichtsconsulentiepraktijk J. Bulles-Cremer

9

Reviews en Ervaringen over Hennie Grossegger Gewichtsconsulente

Hennie Grossegger Gewichtsconsulente

Home

Gewichtsconsulente, voeding,afvallen,dieet,limburg,gezond, superfoods,gewicht,afslanken
Lees verder »

Bezoek Hennie Grossegger Gewichtsconsulente

10

Reviews en Ervaringen over Marise Coerwinkel

Marise Coerwinkel

Marise Coerwinkel - Care for Women

Eerstelijns vrouwenzorg. Praktijk in Heerlen. Marise Coerwinkel is gespecialiseerd in overgangsklachten, pms, seksualiteit en overgewicht.
Lees verder »

Bezoek Marise Coerwinkel

11

Reviews en Ervaringen over Monique Waltmans Praktijk Voor Gewichtsbeheersing

Monique Waltmans Praktijk Voor Gewichtsbeheersing

Monique Waltmans Praktijk Voor Gewichtsbeheersing: als gewichtsconsulente ben ik aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN).

Ik maak geen gebruik van maaltijdvervangers, dieetpillen, crashdieeten of recepten met dure ingredienten, maar laat u bewust worden van wat u eet en waarom u eet. Hierdoor kunt u weer de juiste keuzes maken, waardoor u een gezond gewicht bereikt en behoudt.
Lees verder »

Bezoek Monique Waltmans Praktijk Voor Gewichtsbeheersing

12

Reviews en Ervaringen over Mooier Gewicht

Mooier Gewicht

Mooier Gewicht is een BGN erkende praktijk die is ontstaan uit jaren lange ervaring van diëten, afvallen en weer aankomen. Als geen ander weet ik hoe het is om overgewicht te hebben en hoe demotiverend het is als er weer een lijnpoging mislukt.

Uit ervaring weet ik ook dat ‘een stok achter de deur’ erg belangrijk is. En ook ik ben nog altijd niet bij mijn uiteindelijke doel. Door mijn achtergrond ben ik zeer begaan met iedereen die probeert op een gezonder en Mooier Gewicht te komen.
Lees verder »

Bezoek Mooier Gewicht

13

Reviews en Ervaringen over Ria Smeets Gewichtsconsulente

Ria Smeets Gewichtsconsulente

Ria Smeets Gewichtsconsulente - Mijn praktijk


Lees verder »

Bezoek Ria Smeets Gewichtsconsulente

14

Reviews en Ervaringen over TP Santé

TP Santé

Gewichtsconsulente Thea Peeters – Bodelier: TP Santé.

Als gediplomeerde gewichtsconsulent en – stresscounselor werk ik met de GCN afslankmethode “ik mag alles eten”. De manier van coachen maakt dat je het gevoel krijgt dat we maatjes zijn. Je gaat ontdekken wat goed voor jou is en wat je valkuilen zijn.
Lees verder »

Bezoek TP Santé