Landelijke Gewichtsconsulenten

Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over NewFigure

NewFigure

NewFigure Online Afslanken is een modern afslankprogramma, waardoor u via uw pc elk gewenst streefgewicht kunnen behalen.
Lees verder »

Bezoek NewFigure

2

Reviews en Ervaringen over Weight Watchers

Weight Watchers

Weight Watchers Online: het meest efficiënte en flexibele voedingsprogramma ooit.

Het nieuwe WeightWatchers Online is gebaseerd op recente wetenschappelijke kennis op het gebied van voeding en richt zich op de wijze waarop ons lichaam voeding verwerkt om daarmee succesvol af te slanken. Het online plan biedt meer dan 600 recepten en meer dan 50 workout demo's, interactieve hulpmiddelen en een persoonlijk schema.
Lees verder »

Bezoek Weight Watchers

3

Reviews en Ervaringen over Caro-lyne.nl

Caro-lyne.nl

Caro-lyne: Praktijk voor Gezonde Voeding & Gewicht.
Lees verder »

Bezoek Caro-lyne.nl

4

Reviews en Ervaringen over Eetwijs

Eetwijs

Je wilt een gezond gewicht bereiken én houden. Om dit te bereiken moet je verantwoord en bewust eten. En dit vraagt vaak om veranderingen in je eet- en leefgewoonten in combinatie met voldoende beweging. Het gaat niet alleen om wat en hoeveel je eet maar vooral ook wanneer, waar en waarom.

Eetwijs helpt zowel gezonde kinderen als volwassenen hun gezonde gewicht te bereiken én te behouden. Zonder dieet, maaltijdvervangers of supplementen maar gewoon door voldoende, gezond en lekker te eten.
Lees verder »

Bezoek Eetwijs

5

Reviews en Ervaringen over Foodmanager

Foodmanager

Julia Smeehuijzen Gewichtsconsulent: Een gezonde geest in een gezond lichaam, lijkt allemaal heel eenvoudig. De dagmenu’s die vele diëten voorstellen passen echter niet in jouw dagelijks leefpatroon. Dit zorgt ervoor dat je afhaakt. Herken jij dit?

Dit uitgangspunt geeft mij de motivatie om jou te helpen te streven naar jouw ideale lichaamsgewicht. Jouw dagelijkse leef- en eetpatroon wordt door mij in kaart gebracht en geeft je nieuwe inzichten die jou helpen naar een gezond lichaam én gezonde geest.
Lees verder »

Bezoek Foodmanager

6

Reviews en Ervaringen over goedopgewicht.nl

goedopgewicht.nl

Goed voor jezelf - Goed eten - Goed op gewicht

Susana Casas Valle van goedopgewicht.nl: Susana begeleidt als gewichtsconsulent mensen die graag gezonder willen gaan eten of iets aan hun gewicht willen doen. Daarnaast geeft ze voorlichting over goed eten.
Lees verder »

Bezoek goedopgewicht.nl

7

Reviews en Ervaringen over Healthie

Healthie

Ongezond eten zorgt ervoor dat je lichaam overbelast en uit balans raakt. Je gewicht neemt toe en het risico op bv. diabetes type II en hart-en vaatziekte neemt toe. Verder functioneren je hersenen en organen minder en heb je meer moeite met concentreren. Ook kun je je futloos en depressief of juist gejaagd en agressief voelen.

Reden genoeg om je eetpatroon eens onder de loep te nemen en daar waar nodig veranderingen door te voeren.
Lees verder »

Bezoek Healthie

8

Reviews en Ervaringen over Praktijk Spring

Praktijk Spring

Praktijk Spring: Ik ben zeer gemotiveerd om je te begeleiden naar een voor jouw gezonde voeding en gewichtsbalans. Belangrijk hierbij is jouw motivatie en wil om je eet- en leefpatroon te veranderen. Niet voor even, maar voor altijd!

Pak mijn uitgestoken hand en maak de SPRONG!
Lees verder »

Bezoek Praktijk Spring

9

Reviews en Ervaringen over Slimfoodie

Slimfoodie

Voeding is iets waarmee iedereen elke dag te maken heeft, het spreekt iedereen aan op wat voor manier dan ook. Slim Foodie biedt begeleiding op het gebied van uw voedingspatroon, gewicht, beweging/sport en leefstijlverandering.
Lees verder »

Bezoek Slimfoodie